37-letno vojvodinjo Susseško ves čas spremljajo nenehni napadi in žalitve njene družine. Foto: Getty Images
37-letno vojvodinjo Susseško ves čas spremljajo nenehni napadi in žalitve njene družine. Foto: Getty Images

"Blišč zvezdniškega statusa in bogastva bi moral nehati slepiti ljudi," je tvitnila Samantha po poročanju revije Express na svojem zasebnem računu (kmalu zatem pa tvit tudi izbrisala). "Trump je dejal, da lahko ustreli nekoga, in nikoli ne izgubi glasov. Isto mišljenje, lahko rečem, ima moja sestra. Ljudje verjamejo kar koli in sledijo kot ovce," je dodala Samantha.

Šla pa je še korak dlje in zapisala, da ima dovolj olepševanja zadev. "Vojvodinja bi se morala do očeta obnašati bolj človeško, saj ji je dal vse ... In to medijsko obračunavanje se mora končati."

Samantha se je že pred poroko svoje polsestre zapletla v besedni obračun prek medijev s princem Harryjem. Ko je 33-letni princ v pogovoru za četrti program radijske postaje BBC-ja dejal, da bo s poroko Marklova "končno dobila družino, ki je nikoli ni imela".

Toda 53-letna Samantha ob tem ni ostala tiho. "Meghan Markle ima veliko družino, ki ji bo vedno stala ob strani," je takrat odvrnila Samantha in nadaljevala: "Naš dom je bil precej normalen. Ko sta se oče in Doria ločila, je bilo tako, kot bi imela dve hiši. Nihče ni bil odtujen, bila je samo precej zaposlena. Njena družina (naša družina) je popolna s sestro, bratom, strici in tetami, bratranci, lepilo naše družine pa je naš oče, ki se je vedno žrtvoval za nas."