Foto:
Foto:

Zakoni in partnerske zveze slavnih imajo po navadi kratek rok trajanja. K temu najverjetneje pripomoreta slava in narava njihovega dela. Čeprav sveže zaljubljeni zvezdniki trdijo, da so našli "tisto pravo oziroma pravega", se večkrat izkaže, da ni tako.

Nekateri to ugotovijo kmalu, drugi pa po več letih zakona ali partnerske zveze. O večini zadnjih ločitev smo že pisali, zdaj pa smo vse "sveže ločence" zbrali še na enem mestu.

Kdo je ponovno samski?
Kdo so torej zadnji v vrsti slavnih, ki so se razšli s svojim (zakonskim) partnerjem? Med drugimi so to Pamela Anderson, Robin Williams, Pink, Anna Faris, Lily Allen, Natalie Imbruglia, Sean Penn, Carlos Santana in Leonardo DiCaprio.

A. M.

Kontroverzna pevka Pink in motorist Carey Hart sta se prijateljsko ločila po dveh letih zakona. Pink je Harta po štirih letih poznanstva zaprosila kar sama. Očitno pa Careyju ni preveč težko zaradi ločitve, saj so ga fotografi že kmalu ujeli v objemu z neznano rjavolasko.
22-letna pevka Lily Allen preživlja težke čase. Izguba otroka, ki ga je pričakovala s 15 let starejšim Edom Simonsom je precej načela njuno razmerje. Po njenem spontanem splavu sta se razšla, zaradi česar naj bi bilo Lily še posebej hudo.
Pevka Natalie Imbruglia se je od frontmana skupine Silverchair, Daniela Johnsa, ločila po štirih letih. Ob ločitvi sta za javnost povedala, da se razhajata zaradi kariere. Natalie več časa preživi v Angliji, medtem ko se Daniel raje nahaja v rodni Avstraliji.
Po 11 letih, se je razšel tudi igralski par, Sean Penn in Robin Wright Penn. Sean in Robin imata dva otroka; 14-letnega Jacka in 16-letno Frances.
Hulk Hogan je skorajda nepremagljiv v ringu, žal pa to ne velja za njegovo ljubezensko življenje. Po skoraj 20 letih zakona je njegova žena Linda Bollea vložila vlogo za ločitev, h kateri naj bi pripomogla tudi aretacija njunega 17-letnega sina Nicka zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Sicer pa je bilo mogoče spremljati vzpone in padce družine v resničnostnem šovu Hogan zna najbolje (Hogan Knows Best).
Da pa ne bomo pisali le o Hollywoodu, se malce preselimo še na Otok. Tretji v vrsti za britanski prestol, princ Harry se je konec lanskega leta po treh letih razšel z dekletom Chelsy Davy. 22-letna Chelsy je bila sita Harryjevega ponočevanja in druženja z drugimi dekleti. Vse drugače pa je s Harryjevim starejšim bratom, 25-letnim princem Williamom, ki se mu morebiti obeta poroka z dolgoletnim dekletom Kate Middleton.
Tudi glasbeniku Carlosu Santani skoki čez plot niso tuji. Leta 2005 je njegova 34-letna žena Deborah izdala avtobiografijo, v kateri je svoje zakonske izkušnje tudi opisala. Carlos se je po objavi javno opravičil vsej družini, kar pa očitno ni zadostovalo. Zdaj se zakonca Santana, ki imata skupaj tri otroke, stare 17, 22 in 23 let, ločujeta.
Na lov za mladenkami se je v družbi Josha Hartnetta spet odpravil igralec Leonardo DiCaprio. Z dekletom, izraelsko manekenko Bar Refaeli, naj bi se dokončno razšla. Novo stran v življenju je očitno obrnila tudi Bar, saj so jo že ujeli v družbi postavnega surferja Kellya Slaterja, ki je po koncu razmerja z Leom tolažil tudi njegovo prejšnje dekle, manekenko Gisele Bundchen.