Stormy Daniels bi rada unovčila svojih pet minut slave. Foto: Reuters
Stormy Daniels bi rada unovčila svojih pet minut slave. Foto: Reuters
Lepotice so Trumpova hiba - nekdanji nepremičninski mogotec je imel navsezadnje dolga leta licenco za lepotno tekmovanje Miss Universe. Foto: Reuters
Zaradi novice, da jo je prevaral tudi z Danielsovo, so se odnosi med Melanio in Donaldom Trumpom januarja (še dodatno) ohladili. Foto: Reuters

O tem doslej ni mogla javno govoriti zaradi pogodbe o neizdajanju podatkov, ki jo je podpisala v zameno za izplačilo 130.000 dolarjev, zdaj pa bi rada svojo zgodbo razkrila, saj ponudbe za intervjuje in gostovanja v najrazličnejših oddajah kar dežujejo.

Trumpovi odvetniki bodo tožbo poskušali razglasiti za brezpredmetno.

Danielsovi je pred predsedniškimi volitvami v ZDA leta 2016 za molk plačal Trumpov odvetnik Michael Cohen, ki je to sicer priznal, a hkrati zatrdil, da je vse plačal iz lastnega žepa.

Wall Street Journal, ki je poročal o Trumpovem razmerju z 38-letno Danielsovo, zdaj navaja, da je bil Cohen zelo jezen, ker mu niso povrnili denarja. Cohen pravi, da so to "lažne novice".

Nezakonita donacija?
Plačilo je bilo opravljeno 27. oktobra, slaba dva tedna pred volitvami, čeprav bi moralo biti že deset dni prej, zato je Danielsova grozila, da bo zgodbo razkrila medijem, kar bi bilo zelo nerodno za Trumpa, ki se še vedno ni popolnoma opomogel od škandala z videoposnetkom, na katerem se hvali, da lahko z ženskami počne, kar se mu zdi, in jih "zagrabi za p***o", pa se mu pustijo.

Danielsova v svoji tožbi trdi, da je pogodba o neizdajanju podatkov neveljavna, ker je Trump ni nikoli podpisal. Trdi tudi, da je zgodbo želela razkriti pred volitvami.

V tožbi je še navedeno, da je Trump dobro vedel za pogodbo, Danielsovi pa je denar nakazal, da mu zgodba ne bi pokvarila možnosti na volitvah. Če je to res, potem je bilo plačilo za molk nezakonita donacija Trumpovi kampanji.

Jezna Melania
Trump je imel krajše razmerje z Danielsovo (njeno pravo ime je Stephanie Clifford) leta 2006, kmalu po tem, ko je njegova soproga Melania rodila sina Barrona.

Novico o Trumpovem razmerju s pornoigralko je Wall Street Journal objavil konec januarja letos, ravno, preden bi morala zakonca Trump poleteti v Davos na Svetovni gospodarski forum. Melania se je takrat v zadnjem hipu odločila, da v Švico ne potuje, namesto tega pa si je jezo hladila na celodnevnem razvajanju v centru dobrega počutja v Trumpovi graščini Mar-a-Lago na Floridi.