Namesto poškodovanega Simona Cowlla je vskočila Kelly Clarkson. Foto: EPA
Namesto poškodovanega Simona Cowlla je vskočila Kelly Clarkson. Foto: EPA

60-letni glasbeni mogotec se je javno zahvalil Clarksonovi, ker ga je nadomestila v žiriji resničnostnega šova America's Got Talent. V objavi na Twitterju je njen nastop pohvalil, hkrati pa je zapisal, da vse sodelujoče zelo pogreša.

Na njegovo sporočilo so se odzvali številni oboževalci, ki so mu zaželeli hitro okrevanje, tudi oni pa so pohvalili sodniško delo Clarksonove. "Pogrešal sem te v današnji oddaji. Definitivno pa si izbral najboljšo zamenjavo," je zapisal eden izmed uporabnikov Twitterja, poroča spletni portal Popculture.

Zmagovalka Ameriškega idola leta 2002 je tako namesto Cowlla zasedla sodniški stolček poleg Heidi Klum, Sofie Vergare in Howieja Mandela, ognjeni krst pa je doživela v torkovi oddaji.

Datum Cowllove vrnitve še ni znan

O poškodbi zvezdnika šovov, kot so Britain’s Got Talent, American Idol in X Factor, smo že poročali. Cowell si je namreč na lastnem dvorišču kalifornijske hiše med preizkušanjem novega električnega kolesa poškodoval hrbtenico.

Kot poročajo ameriški mediji, naj bi si jo zlomil na treh mestih in se je le za las izognil temu, da bi za vedno ostal priklenjen na invalidski voziček.

Bil je operiran, zdaj počasi okreva, datum njegove vrnitve pa še ni znan. Po operaciji je na svojih družbenih omrežjih sicer šaljivo zapisal, da bi moral pred skokom na kolo prebrati navodila.

Po nesreči se je razširila novica, da ga bo na sodniškem mestu nadomestila priljubljena pevka, ki si je ta na družbenih omrežjih v šali tudi polaskala: "Brez skrbi Amerika, nekdo veliko bolj moder, kul in vroč bo prevzel njegov sedež! Neverjetno osupljiva Kelly Clarkson."