Foto: AP
Foto: AP

Zvezdnico serije Pravi detektiv ter filmov Beležnica, Zlobna dekleta in V žarišču – za vlogo v zadnjem je bila nominirana za oskarja – so s trebuščkom opazili v sredo, ko je nakupovala na otroškem oddelku.

McAdamsova je v zvezi s scenaristom Jamiejem Lindnom od leta 2016, leta 2018 pa se jima je rodil sin. Igralka vse do zdaj še ni razkrila sinovega imena, prav tako ni nikdar potrdila ne prve ne druge nosečnosti.

Tudi se s partnerjem nikdar ni pojavila na rdeči preprogi.

Je pa pred časom v pogovoru za The Sunday Times opevala materinstvo. "To je z naskokom najlepša stvar, kar se mi je kdaj zgodila. Ljudje pravijo, da tvoje življenje ni več tvoje, a jaz sem imela 39 let sebe, na živce sem si že šla, tako da sem bila nadvse srečna, da sem lahko zanimanje preusmerila v neko drugo osebo," je dejala.

Zvezdniški partnerji

McAdamsova je bila pred Lindnom v zvezah z glasbenim menedžerjem Patrickom Sambrookom, soigralcem iz Pravega detektiva Taylorjem Kitschem ter igralcema Michaelom Sheenom in Joshem Lucasom, njena najbolj znana zveza pa je bila tista z rojakom Ryanom Goslingom.

Par se je spoznal na snemanju romantične drame Beležnica leta 2004, skupaj pa sta bila štiri leta. Gosling je zdaj že vrsto let v zvezi z igralko Evo Mendes, s katero imata dve hčerki.