Roseanne, ki res nima dlake na jeziku, je lani začela snemati oddajo Svetlolasa in pasja, a se ta ni dolgo obdržala. Foto: EPA
Roseanne, ki res nima dlake na jeziku, je lani začela snemati oddajo Svetlolasa in pasja, a se ta ni dolgo obdržala. Foto: EPA
Britney Spears
Britney si igralkinih besed najbrž ne jemlje preveč k srcu. Foto: Reuters

Igralka, ki se je spomnimo iz nekoč zelo priljubljene humoristične nanizanke Roseanne, se je odločila po svoje "pomagati" težavni zvezdnici.

svojem spletnem dnevniku ji je natrosila kar nekaj bolj ali manj dobronamernih nasvetov: "Britney, sodnik ti želi dati lekcijo, zato zapri usta in se poskušaj iz tega kaj naučiti. Slaba mama si, ravno tako kot tvoja mati!"

V nadaljevanju Roseanne pevki svetuje, naj se zbere in začne primerno skrbeti za svoje otroke. "In takoj nehaj piti!" ji še svetuje in dodaja: "Če se nisi sposobna upreti alkoholu, nisi nič boljša od zasvojene vlačuge, ki živi na ulici."

Zakleni svojo hčerko v klet!
Igralka, ki v zadnjem času ni tako uspešna, kot bi si želela, se je lotila tudi Britneyjine matere, ki bi po njenem mnenju morala "zakleniti razvajeno rit svoje hčerke v klet" in ji tako preprečiti, da bi se drogirala. "Nehaj ji lesti v rit, raje zakleni vrata in sedi poleg nje toliko časa, dokler ne pride k sebi. Najemi stražarje, ki bodo pazili, da ne bo pila," še sporoča pevkini materi.

Tudi sicer za Britneyjine težave krivi njene starše, ki "so jo prodajali kot Jon Benet". Spomnimo: Jon Benet Ramsey je bilo šestletno dekletce, ki so jo starši tržili kot otroško mis, nato pa so jo 25. decembra 1996 našli posiljeno in zadavljeno v domači hiši. Umor ni bil nikoli razrešen.

Na koncu je Roseanne še enkrat ponovila, da so za vse pevkine težave krivi njeni starši in da naj si že vzameta čas zanjo in ji pomagata.

T. K.