Igralka se pripravlja na promocijo novega nadaljevanja filma Prava nota, ki bo v kinodvorane prišel decembra. Foto: Reuters
Igralka se pripravlja na promocijo novega nadaljevanja filma Prava nota, ki bo v kinodvorane prišel decembra. Foto: Reuters
Rebel Wilson
Avstralka se je pred časom spravila nad medijsko hišo Bauer Media (izdajateljico revij Women’s Weekly, Woman’s Day in OK! Magazine) zaradi prispevkov, objavljenih leta 2015. V njih so igralko obtožili, da je lagala o svoji starosti, ozadju in imenu samo zato, da bi laže prišla do vlog. Foto: Reuters

37-letna Avstralka je obtožila neimenovanega "zvezdnika", ki je bil na "položaju moči", da jo je povabil v sobo z njim in prisilil, da s prstom penetrira v njegovo zadnjico, medtem ko so ju njegovi prijatelji snemali s svojimi prenosnimi telefoni, je poročala avstralska tiskovna agencija AAP. "Večkrat sem rekla ne in potem pobegnila iz sobe," je zapisala Rebel Wilson na Twitterju.

Po incidentu je njen agent podpisal pogodbo s filmskim studiem, da jo je zavaroval pred podobnimi neprijetnostmi. A hkrati so Wilsonovi predstavniki tega neimenovanega zvezdnika grozili, da mora ostati prijazna do njega in ga podpirati.

Prav tako se je na Twitterju spominjala še ene neprijetne zgodbe, in sicer je šlo za bližnje srečanje v eni izmed hotelskih sob z "vrhunskim režiserjem", toda na koncu se ni zgodilo nič, ker ga je vmes poklicala žena in ga nadrla, ker je spal z različnimi igralkami.

"K sreči je kričala tako glasno, da sem jo lahko slišala in sem se takoj izmuznila od tam," je zapisala igralka na Twitterju ter nadaljevala: "Bila sem tako naivna, ker sem mislila, da se ne more zgoditi nič drugega, kot da se pogovarjava o delu."

Wilsonova je ob tem priznala, da je "težko poslušati vse zgodbe, ki se vrtijo okoli spolnega nadlegovanja in zlorab v Hollywoodu". "Vem, da moje zgodbe niso tako grozljive, kot so zgodbe drugih žrtev. Toda, če ste kdaj doživeli kaj podobnega, vas razumem in se lahko z vami do določene mere poistovetim," je še zapisala igralka.