Nad Seleno se je v zadnjem času zgrnilo kup težav. Foto: Reuters
Nad Seleno se je v zadnjem času zgrnilo kup težav. Foto: Reuters

Med drugim obiskom bolnišnice, kamor so jo sprejeli zaradi pomanjkanja levkocitov, je doživela napad panike in tesnobe. "To je bila prelomnica, po kateri se je Selena zavedela, da mora poiskati pomoč za svoje čustveno težave, zato je odšla na kliniko na vzhodni obali. Ob njej so družinski člani, ki ji nudijo vso podporo," je neimenovani vir povedal reviji People. Pevka bo skušala s posebno terapijo prepoznati in nato spremeniti negativno razmišljanje in vzorce obnašanja.

Gomezova je pred nekaj tedni objavila, da se umika z družbenih omrežij. Takrat je zapisala: "Čeprav sem hvaležna za glas, ki nam ga dajejo družbena omrežja, pa sem enako hvaležna za to, da se lahko odločim za umik in zaživim drugačno življenje. Več prijaznosti in spodbud! Ne pozabite – negativni komentarji prizadenejo vse."

Selena, ki je zaslovela že v otroških letih, ima v zadnjem času veliko težav z zdravjem. Lani je presenetila svoje oboževalce z razkritjem, da so ji morali zaradi komplikacij zaradi lupusa presaditi ledvico, ki ji jo je darovala najboljša prijateljica Francia Raisa.