Demi Moore bi na prvi pogled težko prisodili 46 let. Foto: EPA
Demi Moore bi na prvi pogled težko prisodili 46 let. Foto: EPA
Demi Moore in Ashton Kutcher
Demi se je s svojim precej mlajšim izbrancem Ashtonom odpravila v Avstrijo, da bi ji pijavke lahko pile kri. Vse za lepoto. Foto: Reuters

Demi Moore, ki je znana po tem, da se izredno dobro drži za svoja leta, je končno razkrila svoj recept - priznala je, da je velika privrženka posebne vrste detoksifikacije oziroma razstrupljanja telesa, ki vključuje tudi pijavke.

To niso bile navadne pijavke, ampak posebne medicinske pijavke. Te imajo posebne encime, ki ob ugrizu prodrejo v telo. Kmalu po tem se tvoje zdravje in videz popravita, saj se kri očisti številnih strupov. Sam postopek je tak: preprosto se uležeš v kad z vodo in s pijavkami, ki se ti kmalu prisesajo na telo in začnejo "delati". Na začetku sem se počutila prav grozno, saj sem občutila njihove ugrize, v vodi sem zagledala madeže krvi, pijavke pa so se ob tem začele debeliti. Ko se popolnoma napijejo krvi, same odstopijo od tebe," je 46-letna Moorova v okviru svoje promocije najnovejšega filma "Flawless" spregovorila v pogovornem šovu Davida Lettermana.

Demi se je preteklih deset let predala številnim lepotnim operacijam, vse zato, da bi ostala hollywoodska lepotica in diva. Za vse skupaj je porabila vrtoglavih 220.000 britanskih funtov.

Willisova Emma kot Demi
Na premiero svojega že omenjenega filma je Demi povabila tudi nekdanjega moža Brucea Willisa in njegovo novo spremljevalko, 26-letno mladenko, sicer manekenko in fotomodel Emmo Heming. Ko so na rdeči preprogi skupaj pozirali fotografom, je bilo očitno videti, da je Emma na videz zelo podobna Willisovi nekdanji ženi, zato so kmalu začele krožiti govorice, da Bruce Demi še ni prebolel. Vse skupaj je dodatno začinil še Willis sam, ko je pred kratkim izjavil, "da čeprav sta se leta 2003 ločila, še vedno ljubi Demi in ve, da tudi ona ljubi njega".