Mattea Berretinija v polfinalu čaka Rafael Nadal. Foto: Reuters
Mattea Berretinija v polfinalu čaka Rafael Nadal. Foto: Reuters

26-letna tenisačica je maratonski četrtfinalni dvoboj italijanskega tenisača proti Gaelu Monfilsu ‒ dobil ga je 23-letni Italijan, ki je tako postal šele četrti Italijan, ki se je uvrstil v polfinale turnirja za grand slam v moderni teniški dobi ‒ spremljala iz njegove lože, skupaj z njegovo družino in prijatelji, kar je takoj sprožilo govorice o novem teniškem paru.

Dvojico so prejšnji teden ujeli tudi na večerji v italijanski restavraciji v New Yorku, z njima je bil tudi kanadski tenisač Felix Auger-Aliassime.

Tako Ajla kot Matteo nista komentirala govoric o njuni zvezi.

Tomljanovićeva je bila dve leti v zvezi s porednim dečkom avstralskega tenisa Nickom Kyrgiosom. Po razhodu je Tomljanovićeva izbrisala vse skupne fotografije ‒ dvojica se je razšla, potem ko so Kyrgiosa opazili z drugim dekletom med Wimbledonom.

Tudi Kyrgiosa pa že povezujejo z novim dekletom, gre za Beatrice Bouchard, sestro dvojčico kanadske tenisačice Genie Bouchard.

Številni pravijo, da bi Kyrgios moral zabave postaviti na stranski tir, če želi osvojiti naslove. Nekdanji avstralski tenisač Rod Laver je tako povedal, da bi Kyrgios moral vzeti tableto za disciplino, da bi izkoristil svoj potencial.