Oba sta že očeta. Foto: AP
Oba sta že očeta. Foto: AP

Ameriški pevec Usher je pred kratkim med oddajo Good Morning America potrdil pričakovanje otroka, kjer je med drugim dejal, da dojenčki družini vedno prinesejo veliko veselja. 41-letnik pa je na svojih družbenih omrežjih končno naznanil, da je s svojo punco Jenn Goicoecheao, s katero je v zvezi okoli eno leto, dobil deklico.

Ob sliki, na kateri ga njegova novorojena deklica drži za roko, je zapisal, da si znova in znova predvaja pesem Stevieja Wonderja Isn't She Lovely: "Zaradi prihoda najine prelepe deklice Sovereign Bo Raymond, se počutiva blagoslovljena in polna ljubezni," je še dodal.

To je parov prvi otrok, Usher pa je že oče dvanajstletnega Usherja Vja in leto mlajšega Naviyda Elyja, ki ju ima s svojo bivšo ženo Tameko Foster.

Tudi družina Kevina Harta dobila novo članico

Usher pa ni edini zvezdik ki je dobil hčerko. Ameriški igralec Kevin Hart je na svet pozdravil svojega četrtega otroka. V svoji objavi je njegova žena Eniko, ki je svojo nosečnost razkrila že marca, izrazila veselje in hvaležnost, ki jo je prinesel prihod deklice. Ob sliki je zapisala, da je hčerkica, ki sta jo poimenovala Kaori Mai, "delček nebes, ki je bil poslan na Zemljo".

Par, ki je poročen štiri leta, ima skupaj dveletnega sina Kenza Kasha, Hart pa je še oče petnajstletni hčerki Heaven in tri leta mlajšemu sinu Hendrixu.