Lindsey slovi tudi po svoji lepoti. Leta 2010 se je pojavila v izdaji v kopalkah revije Sports Illustrated, isto leto se je uvrstila tudi na Maximov seznam stotih najbolj vročih žensk. Foto: EPA
Lindsey slovi tudi po svoji lepoti. Leta 2010 se je pojavila v izdaji v kopalkah revije Sports Illustrated, isto leto se je uvrstila tudi na Maximov seznam stotih najbolj vročih žensk. Foto: EPA
Tiger Woods
Tiger naj bi se menda veliko naučil iz preteklih napak in se res trudil, da bi mu z Lindsey uspelo. 'Lindsey bi lahko bila prava,' poroča revija Star. Foto: EPA

Kot poroča spletna stran Hollywood Life, sta verjetno najslavnejši golfist na svetu in zvezda svetovnega pokala v alpskem smučanju par od novembra lani. "Spoznala sta se v Vailu prek skupnih smučarskih prijateljev, saj je Tiger odličen smučar. Lindsey je naučila nekaj smučarskih skrivnosti Tigerjeva otroka Sam in Charlieja in iskrica je preskočila," je razkrila neka Lindseyjina prijateljica.

Hitro srečanje v Salzburgu
Čeprav so njuni urniki zelo natrpani, pa sta si vzela čas tudi za skupni oddih, saj jo je eden najbolje plačanih športnikov na svetu povabil na romantični oddih na karibski otok Antigvo, sredi januarja pa je Tiger prišel tudi v Avstrijo, ko se je njegova izbranka po odsotnosti vrnila v smučarsko karavano. Kratek postanek ni ostal neopazen, saj so viri v Salzburgu poročali, da se je Tiger na poti na turnir v Abu Dabi s zasebnim letalom za en dan ustavil v mestu. A na isti dan je bila v Mozartovem mestu tudi Lindsey, ki je gostovala na tamkajšnji televiziji.

"Seveda se popolnoma posvečata vsak svoji karieri, a kadar le utegneta, se pokličeta po telefonu in kar ne moreta nehati klepetati," je Tigerjev prijatelj zaupal tabloidu Star.

Se bo lahko uprl drugim ženskam?
A zaradi Tigerjeve pestre preteklosti glede žensk - spomnimo, veljal je za vzornega moža in očka, dokler se niso kar po vrsti začela oglašati dekleta - na koncu so jih našteli več kot 20, s katerimi je varal svojo ženo, švedsko manekenko Elin Nordegren, prijateljice svarijo Lindsey, naj bo pazljiva. Da je Tiger velik osvajalec (ali lomilec) ženskih src, se zaveda tudi plavolasa smučarka, zato je s previdnimi koraki vstopila v to zvezo. "Sama bo morala nositi posledice svojiih dejanj, me smo ji svetovale, naj se raje ne zapleta z njim," je dodala neka njena prijateljica.

Po drugi strani pa je tudi res, da se je Tiger po ogromnem škandalu, ki je na njegovem življenju pustil velik črn pečat (in ga samo zaradi ločitve "olajšal" za 110 milijonov dolarjev), precej umiril. V dveh letih ga tako niso povezali z nobeno žensko, slavno ali povsem običajno, Lindsey je njegova prva.

Vonnova, štirikratna zmagovalka svetovnega pokala in ena najlepših športnic na svetu, se sicer v zadnjem času spoprijema s precejšnjimi težavami. Na tekmah ji ni šlo vse po načrtih, zato se je za nekaj časa umaknila iz belega cirkusa, v odmevnem pogovoru je priznala, da se že več let bojuje z depresijo. Januarja se je tudi uradno končal njen zakon s Thomasom Vonnom, s katerim sta se sicer razšla že novembra leta 2011. Kljub temu je obdržala njegov priimek.

"Zdaj ni čas za komentarje"
In kaj pravijo njuni predstavniki? Za zdaj še nič določljivega. Lindseyjin tiskovni prestavnik Lewis Kay je sporočil: "Lindsey je trenutno v Evropi, kjer je sezona svetovnega pokala v polnem teku. Osredotoča se izključno na tekme in dobre rezultate, zato se za zdaj ne bo odzvala na govorice o zasebnem življenju." Woodsov predstavnik Glenn Greenspan pa je novinarje odpravil brez besed.