Vanessa Bryant je v helikopterski nesreči izgubila moža in hčerko. Foto: AP
Vanessa Bryant je v helikopterski nesreči izgubila moža in hčerko. Foto: AP

V objavi je pokojnemu košarkarju Kobeju zaželela vse najboljše za rojstni dan, ob tem pa dodala, da ga neizmerno pogreša in si želi, da bi lahko skupaj z njim in hčerko Gigi praznovali njegov rojstni dan. "Želim si, da bi ti lahko skuhala tvojo najljubšo jed in ti skupaj z Gigi spekla rojstnodnevno torto. Pogrešam tvoje objeme, poljube, tvoj nasmeh in globok smeh. Naša življenja so tako prazna brez vaju z Gigi," je zapisala Vanessa, ki je letos januarja izgubila moža in hčerko Gigi v helikopterski nesreči.

"Popolnoma sem zlomljena. Čeprav želim jokati, si nadenem nasmešek, da lahko najine hčerke sijejo dalje. Jaz nisem močna, one so. Močne in neuničljive. Prepričana sem, da si ponosen nanje. Vsak dan mi rišejo nasmešek," pravi Vanessa, kateri so se v zakonu z znanim košarkarjem rodile hčerke Gianna, Natalia, Capri in Bianka.

"Želim si, da bi se lahko zbudila iz te more," je zapisala Vanessa, in dodala, da si želi, da bi svet zapustila pred njima, piše CNN. "Vedno sem sebično želela oditi prva, da ne bi čutila te bolečine. Vidva bi morala pogrešati mene. Gigi bi morala biti tukaj s sestrami."

"Hvala, da si me ljubil tako močno, da bi lahko ljubezen trajala več življenj. V vsakem življenju bi izbrala tebe. Hvala, ker si mi pokazal, kaj je prava ljubezen," je končala zapis in dodala: "Ljubim te zdaj, zmeraj in za vedno."

Očetu se je z objavo na Instagramu poklonila tudi hčerka Natalia. "Pogrešam tvoj nasmeh, smeh in ogromne medvedje objeme," je zapisala Natalia, ob tem pa dodala, da pogreša njune nočne vožnje v kino "z odprtimi okni in najljubšo glasbo v ozadju".