"Moj kralj, moje srce, moj najboljši prijatelj. Vse lepo za 19. obletnico poroke," je Vanessa zapisala na družbenem omrežju Instagram in dodala fotografijo s pokojnim 37-letnikom. "Neizmerno te pogrešam. Želim si, da bi bil tukaj in bi me lahko objel."

S svojimi sledilci je delila tudi videoposnetek intervjuja z MTV-jem iz leta 2001, v katerem pokojni Kobe govori o njej in o njuni družini.

"Veste, težko je definirati, kaj točno določeno osebo naredi pravo zate, ampak preprosto veš ... ljubezen je smešna stvar, ki je ne morem razložiti in je ne razumem, ampak dobro vem, da je Vanessa ukradla moje srce. Preprosto vedel sem, da si želim z njo preživeti vse življenje."

Že takrat je priznal, da si želi velike družine. "Vidim naju kot izredno kul starša," je dejal. "Mlada starša, polna energije."

Poklonu ob obletnici poroke je dodala še eno fotografijo, in sicer šopek vrtnic, ki ga je prejela od najstarejše hčerke, 17-letne Natalie.

Poleg Natalie sta imela še tri hčerke – Gianno (ki je z očetom umrla v helikopterski nesreči), Bianko in najmlajšo Capri.