Igralka je prvorojenko povila decembra lani. Foto: Reuters
Igralka je prvorojenko povila decembra lani. Foto: Reuters

Igralka je odpovedala vse obveznosti, ki jih je imela do pokroviteljev in delodajalcev, in se prijavila v center za zdravljenje. Namreč vse od rojstva hčerke Kaye se bojuje z notranjimi demoni. "Hayden Panettiere je prostovoljno poiskala strokovno pomoč v centru za zdravljenje," je novico potrdil njen predstavnik za javnost za spletno stran E!. "Medije prosi, da spoštujejo njeno zasebnost," je še dodal.

26-letnica se je o svojem boju s poporodno depresijo razgovorila prejšnji mesec v oddaji Live! With Kelly and Michael. "To je nekaj, kar doživijo številne ženske. Ko nekdo omeni poporodno depresijo, misliš, da imajo ženska negativna čustva do svojega otroka, kot da mu želijo škodovati. Toda pri meni ni tako. Nikoli nisem tako čutila," je dejala v pogovoru igralka in izrazila željo, da bi rada imela štiri otroke. Poudarila je, da morajo ženske o tej temi govoriti pogosteje.

Preden je odšla na zdravljenje, je v soboto na družbenih omrežjih objavila svojo fotografijo in dopisala, da se končno "vrača v formo", odkar je postala mama. Kličko poteze svoje zaročenke ni komentiral. Boksar se je te dni posvečal zdravljenju poškodbe, zaradi katere je moral prestaviti svoj dvoboj s Tysonom Furyjem, ki bo zdaj potekal 28. novembra.