Foto: AP
Foto: AP

Modni oblikovalec in izdelovalec sveč (včasih je bil maneken) sta se zaročila pred enim letom, Jacobs je presenetil 18 let mlajšega Charja z zaročnim prstanom v restavraciji Chipotle. Takrat je oblikovalec že napovedal, da poroka ne bo številčna.

Obljube se je držal, veliki korak je naredil v družbi najbližjih prijateljev, med katerimi so tudi slavni obrazi, kot so: igralci Chloë Sevigny, Christina Ricci, Bette Midler in Justin Theroux, glasbeniki Lil' Kim, Rita Ora in Frank Ocean ... Manjkale pa seveda niso niti najbolj znane manekenke, ki so bile v različnih obdobjih muze modnega oblikovalca: Kate in Lila Moss, Kaia Gerber, Bella in Gigi Hadid, Naomi Campbell, Emily Ratajkowski, Christy Turlington, Helena Christensen ... Med gosti je bila tudi urednica Voguea, Anna Wintour.

Poroko so proslavljali pozno v noč v srcu Manhattna, v restavraciji The Grill.

Poroka je bila zasebne narave, a kljub temu so gostje delili utrinke na Instagramu in tako so svet obšle fotografije z dogodka. Marc je med drugim delil fotografijo zelo pomembnega dodatka, ki sta si ga nadela oba s Charjem. Gre za diamantno priponko v obliki pingvina –, darilo Fabia Zambernardija, direktorja znamk Prada in Miu Miu. S pripisom je odkril, da gre za darilo, ki nosi veliko simboliko: "Pingvini imajo samo enega partnerja, to je pravi primer zvestobe."