Beckham je znova odvrgel (skoraj) vse cunjice. Foto: Youtube
Beckham je znova odvrgel (skoraj) vse cunjice. Foto: Youtube

Splošno mnenje je, da je zadnji izdelek morda celo njegov najbolj seksi do zdaj. 38-letni nekdanji angleški reprezentant in igralec Manchester Uniteda, Real Madrida in Los Angeles Galaxyja je v oglasu znova pokazal svoje izklesano telo z vsemi tetovažami povrhu. Podobno kot njegova žena Victoria, ki jo je zelo redko videti nasmejano, se je na snemanju bolj mrščil kot smehljal, s čimer je želel delovati še bolj možato.

Na največ fotografijah pozira v spodnjicah, ovekovečili pa so ga tudi v spodnji majici in pižami, ki so del njegove kolekcije spodnjega perila za tega švedskega tekstilnega velikana. Na prodajne police bodo izdelki prišli konec meseca.

"Navdušen sem bil, da sem lahko delal z enim najboljših režiserjev, Nicolasom Windingom Refnom. Spodbujal me je, da sva posnela akcijski oglas, s katerim novi kosi oblačil najbolj pridejo do izraza," je dejal Anglež.

Zanimivo je, da bodo izpiljen televizijski oglas prvič predvajali med Superbowlom, ki bo potekal drugega februarja, do takrat pa lahko vsi Beckhamovi oboževalci (in drugi) glasujejo za enega izmed dveh predlaganih zaključkov oglasa - "zakrito", v kateri Beckham na sebi obdrži spodnjice, in "razkrito", v kateri ljudje okoli njega debelo pogledajo, ko ga vidijo razgaljenega. Če bo največ glasov dobila ta različica, bodo morali na ameriških televizijah seveda predvajati cenzurirano različico.