Pevka se je maja razšla z raperjem Macom Millerjem. Foto: Reuters
Pevka se je maja razšla z raperjem Macom Millerjem. Foto: Reuters
Pred kratkim pa se je razšel tudi Davidson, ki je bil več let v razmerju z Cazzie David. Foto: Reuters

Kot poročajo tuji mediji, je pevka na svoj skrivnostni način zaroko na družbenem omrežju Twitter potrdila z zapisom besedila pesmi, ki so ga oboževalci vzeli za sporočilo o zaroki.

"Upam, da se Pete zaveda, da se bo poročil tudi z menoj," je bil zgolj eden izmed odzivov na njeno novico, na kar je pevka odgovorila, da mu je to sporočila. Na Twitterju je prijateljici Camili Cabello, ki ji pogosto pravi tudi "žena", sporočila, da se morata pogovoriti.

Vir blizu para je za ameriški tabloid People potrdil, da gre za zaroko, ki se je zgodila pred kratkim. "Gre za dva človeka, ki sta ljubezen našla zelo hitro in sta drug z drugim ves čas srečna. Ničesar nista želela skrivati." Par je sicer razmerje potrdil maja letos, kmalu po tem, ko se je Grandejeva razšla z raperjem Macom Millerjem, Davidson pa se je ob približno enakem času razšel z dolgoletno partnerko Cazzie David.

Zaročni prstan, vreden sto tisoč dolarjev
Paru je med drugim že čestital tudi znani glasbenik John Legend. "Želim jima vse najboljše in menim, da je Pete čudovit," je dejal. "Z Ariano sem v preteklosti že sodeloval glasbeno, spoznal pa sem tudi Peta. Oba sta super."

Komik Davidson, sicer znan predvsem po vlogah v Saturday Night Live (SNL), se je na začetku junija glasbenici poklonil z dvema tetovažama - na palec si je dal vtetovirati njeni začetnici, na vrat pa črna zajčja ušesa, ki so simbol njenega studijskega albuma.

Glasbenemu časopisu Billboardu je uspelo izbrskati tudi nekaj fotografij Grandejeve z zaročnim prstanom, ki so nastale približno teden dni pred skrivnostno potrditvijo zaroke. Po prvih podatkih naj bi bil prstan vreden 100 tisoč dolarjev, za ročno izdelavo pa so draguljarji potrebovali skoraj dva tedna.

Par se je sicer spoznal že leta 2016, ko je Grandejeva vodila epizodo komičnega šova SNL, a je, kot poročajo različni viri, vse skupaj ostalo zgolj pri prijateljstvu, dokler nista bila oba samska.