"Prijatelji, poroka je prestavljena zaradi karantene. A ne skrbite, počutiva se dobro. Da ne boste žalostni, vam prilagam čudovit video, ki sva ga posnela na Tajskem," je Toločko sporočil svojim 36.000 sledilcem.

Lutka ima svoj profil na družbenem omrežju Instagram, ki ga ureja Toločko. Partnerja sta postala prava zvezdnika družbenih omrežij, na katerih sta delila tudi podrobnosti njunih intenzivnih priprav na poročni dan. Pojavljata se tudi v televizijskih oddajah in na drugih družabnih prireditvah.

Bodibilder trdi, da se je vanjo zaljubil že na prvem zmenku. Zaradi nje se je naučil kuhati tudi tradicionalno gruzijsko jed, kinkali, ki jo ima Margo najraje.

Plastične lutke so bile v začetni fazi priljubljene zato, ker so predstavljale novost. "Živimo v času, ko se tehnologija neprestano razvija, zasičeni smo z informacijami, vsega je veliko, stvari nas ne presenetijo tako zlahka in ljudje neprestano potrebujejo nekaj novega. Silikonske lutke prinašajo novost, nekaj drugačnega in ljudje si rečejo – poskusimo," pravi psihoterapevtka Veronika Podgoršek. Ena izmed plati je tudi ta, da se ljudem ni treba tako potruditi, lahko preizkušajo nove stvari in se ne sramujejo zaradi morebitnih napak, ki jih imajo.