Lara Gut in Valon Behrami po švicarskem porazu proti švedski reprezentanci. Foto: EPA
Lara Gut in Valon Behrami po švicarskem porazu proti švedski reprezentanci. Foto: EPA

Potem ko je švicarska nogometna reprezentanca prejšnji teden po porazu proti Švedom izpadla z nogometnega svetovnega prvenstva, Lara Gut in njen izbranec Valon Behrami nista izgubljala časa in sta še pred koncem prvenstva stopila v zakonski stan.

33-letni nogometaš italijanskega prvoligaša Udinese in 27-letna alpska smučarka sta novico naznanila s poročno fotografijo, ki sta jo objavila vsak na svojem Instagram profilu. "Ti in jaz, ob nama najini družini in najbližji prijatelji, domači občutki ... Ne bi si mogel/-a predstavljati boljšega načina za reči 'da'," sta zapisala pod fotografijo.

Lara Gut, ki je v svoji karieri dosegla 24 zmag v svetovnem pokalu alpskega smučanja, v sezoni 2015/16 pa je osvojila kristalni globus, je svojega izbranca spremljala tudi na svetovnem prvenstvu v Rusiji. Behrami, ki ima albanske korenine, v Švico pa se je z družino preselil pri petih letih, se je s švicarsko izbrano vrsto prebil do osmine finala, odigral pa je vse štiri tekme.

Športnika sta uradno par od marca letos, a so ju v Behramijevem ferrariju skupaj opazili že konec lanskega leta, ko je bil nogometaš še poročen z Eleno Bonzanni, italijansko manekenko in TV-voditeljico, s katero ima dve hčerki. Zakonca sta se po več kot desetletju zveze razšla februarja.

A post shared by Lara Gut (@laragutofficial) on Jun 10, 2018 at 11:44am PDT