41-letni Tom Hardy in 37-letna Charlotte Riley sta se spoznala na snemanju filma Viharni vrh (Wuthering Heights) leta 2008. Foto: Reuters

Tom Hardy in Charlotte Riley sta svojo družino povečala za še enega člana. Par, ki se je poročil leta 2014, sicer skrbno varuje svojo zasebnost – še vedno nista razkrila spola in imena svojega prvorojenega otroka, ki se je rodil oktobra 2015.

"Fotografiranje mojih otrok je nesprejemljivo," je Hardy dejal v enem izmed letošnjih intervjujev, v katerem je govoril o zasebnosti. Dodal je, da ga to izredno moti in da v takšnih položajih odreagira kot vsak oče, ki želi zavarovati svoje otroke.

V Londonu rojeni igralec ima z nekdanjo partnerko Rachel Speed še 10-lenega sina Louisa. Čeprav o družinskem življenju ne govori veliko, se je o svojem prvorojencu razgovoril v oktobrskem intervjuju za ameriški portal ET. Povedal je, da je bil Louis med pripravami za film Venom njegov "mali duhovni vodja", ki mu je z "otroško globoko odkritostjo" pomagal priti do metod za ustrezno upodobitev Marvelovega lika.