Justin in Jordan imata različna očeta. Foto:
Justin in Jordan imata različna očeta. Foto:
Dvojček Mie Washington
'Čeptav sta dvojčka, imata moja otroka različna očeta,' je dejala Mia.

"Skorajda nemogoče" se je zgodilo pri 11-mesečnih dvojčkih Mie Washington iz Dallasa v Teksasu. DNK analiza je namreč pokazala, da imata Justin in Jordan različna očeta.

Mia in njen zaročenec James Harisson sta se odločila za DNK-analizo zato, ker si dvojčka nista bila niti malo podobna. Mia je izsledke testa nato pojasnila s priznanjem, da je imela ob zanositvi ljubimca, piše britanski Telegraph o redkem pojavu.

"Med vsemi ljudmi na svetu se je to zgodilo prav meni. Šokirana sem," je dejala presenečena mama. Vendar dvoma skorajda ni, saj je DNK-test z 99,999 odstotka pokazal, da Justin in Jordan nimata istega očeta. Nad prvimi takšnimi izsledki so bili izredno presenečeni tudi v laboratoriju, saj je podobnih primerov na svetu le peščica. "To je noro. Večina ne verjame, da je to mogoče, ampak očitno je," je dejal vodja laboratorija, Genny Thibodeaux.

V Dallasu se to verjetno ne bo več zgodilo
Thibodeaux je pojasnil, da se to lahko zgodi, če se ženski med ovulacijo sprosti več jajčec, v tem času pa je spolno dejavna z več moškimi. "Možnosti, da bomo v Dallasu še kdaj imeli takšen primer, so skorajda nične," je še dejal presenečen zdravnik.

Zanju bo skrbel zaročenec
No, čeprav imata dvojčka različna očeta, pa bo zanju skrbel eden izmed njih. James je namreč svoji zaročenki odpustil skok čez plot, "vendar pa bo nekaj časa trajalo, da si bo nazaj pridobila njegovo zaupanje". Mama dvojčkov je še dodala, da bo fantoma, ko bosta dovolj stara pojasnila, da nimata istega očeta, drugemu očetu pa bo starševstvo zamolčala.

A. M.