Connie pravi, da poje od svojega drugega leta. Foto:
Connie pravi, da poje od svojega drugega leta. Foto:
Simon Cowell
Nad malo Connie je navdušen tudi Simon Cowell, sicer znan kot zelo zelo strog sodnik. Foto: Reuters

Najmlajša tekmovalka resničnostnega šova Britanija ima talent (Britain's Got Talent), v katerem v Britaniji že nekaj let izbirajo mlade glasbene talente, iz tedna v teden navdušuje gledalce.

Connie prihaja iz revnejše družine, tako da ni imela možnosti obiskovanja ur solopetja. Šestletna samoukinja se je petja naučila s pomočjo cenene naprave za karaoke. Tako člani žirije kot tudi gledalci so nad njo navdušeni, strokovnjaki pa ji napovedujejo uspešno kariero.

Že letos naj bi zaslužili milijon
Čeprav ima samo šest let in ji komaj izpadajo prvi mlečni zobje, se lahko že zdaj primerja s priznanimi glasbeniki. Connie vsak teden namreč brez težav napreduje v naslednji krog tekmovanja in premaguje veliko starejše sotekmovalce.

Član žirije, znani producent Simon Cowell meni, da utegne letos zaslužiti milijon funtov. Podpisala je že pogodbo s producentsko hišo Sony BMG, v kateri bo, ne glede na končno uvrstitev, posnela album.

Njeni starši so nad nenadnim velikim zanimanjem medijev za deklico zaskrbljeni. Mama najmlajše britanske zvezde je dejala: "Zelo me skrbi zanjo, upam, da bo kljub vsemu ostala moja Connie, z nogami trdno na tleh. To si želi, zato ji želim srečo in upam na najboljše."