19-letna Britanka, ki na družbenih omrežjih slovi pod imenom Belle Delphine, se je odločila, da bo prodajala lončke, ki jih bo napolnila z vodo iz kopalne kadi, v kateri se je namakala.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

"Ta voda ni pitna in se lahko uporablja le v sentimentalne namene," je opozorila komajda polnoletna najstnica, ki se pogosto fotografira pomanjkljivo oblečena in ob tem objavlja tudi vabljive zapise. Priljubljena vplivnica v svetu videoiger, ki ima samo na Instagramu več kot štiri milijone sledilcev, je postavila ceno 27 evrov za lonček.

Njena poteza je na spletu povzročila val zgražanja. "To je žalostno", "Vidim, da ljudje dosegajo nove ravni neumnosti", "Vsak, ki plača za nekaj takega, je beden", je le nekaj izmed komentarjev.

Toda ideja se je med njenimi sledilci vseeno prijela. Belle je v dveh dneh razprodala vse zaloge in mora miriti oboževalce: "Za vse tiste, ki čakate – naj vas ne skrbi. Malo zamujajo, ampak trudim se, da lončke čim hitreje spravim do vas. Prodala sem že več kot 500 lončkov, za zdaj pa se moram malo ustaviti, saj se preprosto ne morem tolikokrat zapored okopati."

V razprodanih zalogah pa je poslovno priložnost zavohal tudi eden izmed preteklih kupcev – najbolj neučakanim Bellin lonček ponuja za nekaj več kot 1000 evrov ...