Kolesarski sedež spongywonder pozitivno učinkuje na moške spolne organe. Foto:
Kolesarski sedež spongywonder pozitivno učinkuje na moške spolne organe. Foto:

Čeprav so se cene goriva nekoliko umirile in so se celo spustile, pa se predvsem tisti, ki živijo v mestih, vse bolj odločajo za "lastnonožno" pogonsko sredstvo. S tem prihranite denar, ne onesnažujete okolja, hkrati pa si še okrepite kardiovaskularni sistem.

Obstajajo pa tudi pomanjkljivosti - moški pogosto tarnajo nad za njih neprimernim sedežem, ki naj ne bi dobro vplival na njihove spolne organe. Zdaj je tudi ta težava odpravljena. Že pred časom je na trg prišel poseben kolesarski sedež, imenovan spongywonder, najnovejša študija pa dokazuje ne le to, da sedež nima negativnega vpliva na moške, ampak celo nasprotno - s pogosto uporabo tega sedeža se moškemu izboljša erektivna funkcija in zmanjša odrevenelost dimelj.

Policisti navdušeni
Raziskavo so opravili s pomočjo 90 ameriških policistov, ki s sedežem niso imeli nobenih težav. Edini dve negativni stvari sta nekoliko slabši nadzor nad kolesom in njegov nekoliko nenavaden sedež, kar pa sta pravi malenkosti v primerjavi s pozitivnim učinkom, ki ga ima na moškost.