Warning: file_get_contents(): https:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /var/www/monocms/monocms/public_html/theme/zivalskiotok/index.php on line 164 Warning: file_get_contents(https://www.rtvslo.si/api/header?type=v2019&custom_container=wrapSite): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /var/www/monocms/monocms/public_html/theme/zivalskiotok/index.php on line 164 Živalski otok, MMC RTV Slovenija

Novice

Foto: Bohinjski gorski reševalci s helikopterjem na pomoč kravi

Uspešno so jo vrnili lastniku

18. julij 2017 ob 10:48
Bohinj - MMC RTV SLO

Bohinjski gorski reševalci so imeli v ponedeljek popoldne nenavadno nalogo – rešiti mlajšo kravo, ki je zdrsnila v grapo.

S policijske uprave Kranj so tako sporočili, da je ekipa za helikoptersko reševanje v gorah v ponedeljek popoldne odletela na Planino Krstenica, kjer je krava zdrsnila s travnika v grapo in tam obtičala.

Ekipa za transport z nevarnega mesta je uporabila transportno helikoptersko mrežo, jo s helikopterjem dvignila iz grape in prepeljala do Planine Blato, kjer jo je prevzel lastnik, so pojasnili na Policijski upravi Kranj.

Planina Krstenica je razgledna planina, južno od grebena Stogov, kjer je večje število pastirskih koč, podobno kot na Planini Blato.

  • Reševanje krave
  • Reševanje krave
  • Reševanje krave
  • Reševanje krave
T. K. B. Prijavi napako
 

Oddajte svoj komentar - Št. komentarjev: 27

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike RTV Slovenija.
Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Prijavi sovražni govor


 

Avdio & Video

  • Center za rehabilitacijo psov na Koroškem

  • Nevarnost zastrupitve z oporečnim mesom

  • Varuh pravic živali

  • Na Apaškem polju zastrupljenih več psov

Facebook

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!