m
Jagode narežemo, dodamo orehe in špinačo.
Pripravimo preliv iz olja, limonovega soka, soli in popra. Vse stvari dobro premešamo in solato posujemo s feto.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: 250 g jagod, 100 g orehovih jedrc, 2 pesti listov mlade špinače, zavojček sira feta, sok 2 limon, 3 žlice oljčnega olja, sol, poper.
m
Jagode narežemo, dodamo orehe in špinačo.
Pripravimo preliv iz olja, limonovega soka, soli in popra. Vse stvari dobro premešamo in solato posujemo s feto.
V Gault & Millau Slovenija 2024 se s 4 kapami ponaša 10 restavracij
Po svetu je okoli 70 tovrstnih restavracij, ki jih vodijo po franšiznem modelu.
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje