Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Z vrta na mizo - Arhiv

Video: Skutna juha, frika, ocvrta soška postrv in skutni cmočki

Za skutno juho potrebujemo: krompir, sladka smetana, albuminska skuta, sirotka, sir, oljčno olje, orehi, svež drobnjak. Krompir operemo in narežemo na majhne koščke ter ga skuhamo v osoljeni vodi.

Video: Ombolo z omako iz kakija

Sestavine: polsuh ombolo, maslo, kaki, šalotka, gorčica, cikorija, oljčno olje, česen, svež žajbelj, koromač.

Video: Pečeno kislo zelje s pirino kašo in svinjskim vratom

Sestavine: kislo zelje, svinjski vrat, pirina kaša, sušena zelenjava, zeliščna sol, oljčno olje, sol. Pirino kašo splaknemo s hladno vodo in jo stresemo v osoljeno vrelo vodo.

Piščančje prsi z oljkami in zelenjavo v merlotu, solata s prelivom iz lešnikov in mandarin

Za piščančje prsi z oljkami in zelenjavo v merlotu potrebujemo: piščančje prsi, oljčno olje, vložene oljke, korenje, različno papriko, šalotko, česen, brokoli, paradižnik, stebelno zeleno, por, ...

Pljučna tagliata s tartufi, sveže testenine s tartufi in sladoled s tartufi

Za pljučno tagliato s tartufi potrebujemo: goveja pljučna pečenka, sveži tartufi, rukola, parmezan, oljčno olje, oljke, pašteta iz oljk in tartufov, sol.

Česnova juha s šampinjoni in odojek s tepkino omako

Za česnovo juho potrebujemo: česen, šalotko ali mlado čebulo, krompir, timijan, drobnjak, šampinjone, jajce, sladko smetano, sol, oljčno olje. Šalotko popražimo na oljčnem olju. Posolimo.

Kuharski mojster tudi to jesen po Sloveniji s premično kuhinjo

Z jesenskimi dobrotami obogatena kulinarična oddaja Z vrta na mizo se z novo sezono vrača na Televizijo Slovenija.

Video: Pohorski lonec in piščančja stegna z blitvo

Sestavine za pohorski lonec: ješprenj, fižol, svinjina, govedina, dimljen svinjski vrat, čebula, česen, rumeno in rdeče korenje, glava zelja, sušeni majaron, lovorjev list, svež peteršilj, oljčno ...

Video: Porova pita in piščančja obara

Sestavine za porovo pito: za testo potrebujete gladko moko, sol, vodo. Za nadev pa: 1 kg sveže skute, kislo smetano, sir, 1 kg pora, sveži timijan, 5 jajc, oljčno olje, sol. Zamesimo testo.

Treviški radič s frtaljo, potrebušina z belo polento in kakijev biskvit s hruškami

Sestavine za treviški radič z zeliščno frtaljo in decembrski regrat: siljen radič, regrat, prepeličja jajca, ocvirki, panceta, fižol, krompir, svež: peteršilj, drobnjak, koper, oljčno olje, sol, kis.

Štruklji z ajdovo kašo, rimska enolončnica in oslovski ragu

Sestavine za štruklje z ajdovo kašo - testo: 50 dag moke za vlečeno testo, 3 žlice olja, ščep soli, 1 jajce, približno 3 dcl mlačne vode.

Klapavice, kruh, brancin na zelenjavi in kakijeva strjenka

Sestavine za klapavice: klapavice, oljčno olje, česen, svež peteršilj, malvazija, krušne drobtine. Školjke speremo pod tekočo vodo.

Zvitki lardo, kopun na svežih rezancih in kare mangalice

Sestavine za zvitke lardo: slanina lardo, jetra prašičev mangalice, šalotka, česen, pastinak, suhe slive, por, buča hokaido, svež majaron, oljčno olje, maslo.

File postrvi z ješprenjem, svinjski vrat v medeno-gorčični omaki in kločevi nudeljni

Sestavine za file postrvi z ješprenjem: file postrvi, ješprenj, fižol, stročji fižol, rdeča čebula, svež timijan, različne gobe, sveža rdeča pesa, oljčno olje, sol. Ješprenj skuhamo na zob.

Bobiči, fuži in fige

Sestavine za bobiče: stročji fižol, sveža koruza, krompir, dimljena slanina, olivno olje, čebula, česen, korenje, gomolj zelene, paradižnik, sol, sveži timijan, sveži majaron.

Video: Zelenjavna juha s kifeljčarjem in jetrca s polento

Sestavine: čebula, korenje, por, stebelna zelena, krompir kifeljčar, oljčno olje, sol, lovorjev list, timijan, stročji fižol, nadzemna koleraba, mladi grah, pski, peteršilj, koren peteršilja, sveža ...

Bučna juha in Martinova pojedina

Sestavine za bučno juho: buča turban, gomolj zelene, šalotka, česen, svež timijan, oljčno olje, sol, kisla smetana, bučna semena, bučno olje. Bučo izdolbemo.

Video: Goveji biftek s pski ter mošnjički, polnjeni s skuto in češnjevo omako

Za goveji biftek s pski in pestom iz mladega graha potrebujete: goveji pljučni file, solni cvet, olivno olje, pske, krompir kifeljčar, mladi grah, baziliko, timijan, mlad kozji sir, mlado peso in ...

Video: Burger s pečenim kifeljčarjem

Sestavine za burger s pečenim kifeljčarjem - bombete: 500 g moke, 300 ml mleka, 10 g kvasa, sol, sladkor, 50 g masla, 1 jajce, sončnična semena.

Video: Pirini rezanci s pestom in pljučno tagliato ter porova juha

Sestavine za pirine rezance s pestom in pljučno tagliato: testo: 100 g moke (pol pirine, pol navadne bele), ščep soli, 1 jajce.

1 2