Zadnjih 20 novic - Novice

Novice

The Decemberists – Severed
Ameriška rock zasedba The Decemberists je z izdajo singla Severed napovedala nadaljevanje albuma What a Terrible World, What a Beautiful World iz leta 2015.

Novice

Eels - Today Is The Day
Kalifornijska indie rock zasedba Eels bo v začetku aprila izdala dvanajsti album z naslovom The Deconstruction.

Novice

Vipava vabi na izlet
Ne le veter, tudi posebni ljudje so doma na Vipavskem.

Novice

Spotlight: Slovenian hockey player fails doping test at Olympics
Winter Olympics: Slovenia ice hockey player suspended for doping violation That was one of the news making world headlines yesterday.

Novice

Svetovni dan maternega jezika
Besede vam lahko sporočajo, kar želijo. Brez jezika bi bilo to veliko teže. Danes praznujemo svetovni dan maternega jezika.

Novice

21. februar: Mala terasa, spodaj Ljubljana, pomanjšana ...
Več kot osem desetletij že mineva od odprtja kavarne na vrhu Nebotičnika, ki je ob svojem nastanku - leta 1933 - veljal za najvišjo stavbo v srednji Evropi oziroma na Balkanu.

Novice

Kendrick Lamar & The Weeknd - Pray for Me
Kendrick Lamar in The Weeknd sta za soundtrack Black Panther prispevala temačno skladbo Pray For Me.

Novice

Solidarnost po zaslugi SD-ja nezakonito do 41.000 evrov iz proračuna
Stranki Solidarnost, ki se ji na zadnjih volitvah ni uspelo prebiti v parlament, je njena politična zaveznica SD zagotovila več kot 41.000 evrov protipravne koristi.
34

Novice

Arhar: Nobene pravne osnove ni, da bi NLB plačal za devizne vloge na Hrvaškem
V večini strank ne komentirajo informacij, da je NLB poplačal zahtevke na podlagi dveh izgubljenih sodb na hrvaških sodiščih zaradi prenesenih deviznih vlog.
10

Novice

Velike obljube strank za milijone Italijanov pod pragom revščine
Italijanski volivci so pred parlamentarnimi volitvami glede na javnomnenjske raziskave najbolj zaskrbljeni nad državnim gospodarstvom, ki po finančni krizi še ni okrevalo.
16

Novice

UKC Maribor: Svetniki nezadovoljni s predlogom strateškega načrta za razvoj
Predlog strateškega načrta za nadaljnji razvoj mariborskega Univerzitetnega kliničnega centra, ki ga je predstavil direktor Vojko Flis, je po mnenju članov sveta presplošen, zato so zahtevali ...

Zabava

Foto: Kraljica Elizabeta pri 91 letih prvič na tednu mode
Britanska kraljica Elizabeta II. se je pri častitljivih 91 letih udeležila svojega prvega londonskega tedna mode.
2

Novice

Gospodarsko ministrstvo bo razvezalo mošnjiček: 266 milijonov evrov za 29 razpisov
Na letošnjih razpisih nameravajo največ, skoraj 140 milijonov, nameniti za regionalni razvoj. 75 milijonov bo šlo za podjetništvo, 21 za internacionalizacijo, 16 za lesno panogo, 13 pa za turizem.
11

Novice

Knjiga o netopirjih v Škocjanskih jamah
Naloga Parka Škocjanske jame je varovanje naravne dediščine. Zato v parku ne ščitijo samo kraškega podzemlja, ampak tudi njegove prebivalce. Eni od teh so netopirji.

Novice

Novost v Ajdovščni: varovanje na daljavo
Občina Ajdovščina bo subvencionirala celodnevno telefonsko varovanje na daljavo za starejše in invalide, ki živijo sami in imajo slabši socialni status.

Novice

"Pogrnili" na testu Nata. V vrstah SV to vidijo kot "logično posledico podhranjenosti".
Slovenijo je razburilo poročanje medijev, da so bili slovenski vojaki neuspešni na testiranju Nata. V vrstah Slovenske vojske pa nad tem niso preveč presenečeni.
306

Novice

Venezuela začela prodajati svojo kriptovaluto petro
Venezuela je začela prodajati državno kriptovaluto petro. Gre za enega izmed poskusov reševanja države iz vse globlje gospodarske krize.
37

Novice

"Ljudje vedno znova iščejo rešitelja, ki mu takoj po zmagi odrečejo zaupanje"
"Vzpon Marjana Šarca kaže, da se doba iskanja novih obrazov v Sloveniji še ni končala. Težava so stare stranke, ki nimajo odgovorov na vprašanja, ki jih postavlja sodoben čas," je izpostavila Tanja ...
149

Novice

Igre na olimpijadi
Olimpijske igre, ki trenutno polnijo medijski prostor, so skrajno nenavadne. Zdi se, kot da imajo veselje z njimi le mediji in oglaševalci.
Izjava dneva
link
Jani Dvoršak
1
20. februar 2018 ob 10:52 Dejstvo je, da je vzel zdravilo, ki ga je treba v okviru protidopinških postopkov prijaviti. Ni mi jasno, kako se je to zgodilo, in tudi jezi me, saj to športnikom stalno ponavljamo.
Več novic ...
Kazalo