Hrana in pijača
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 0.0 od 0 glasov Ocenite to novico!
recept
Testeninam dodamo natrgano baziliko in jih posujemo s parmezanom. Foto: Getty Images

Dodaj v

Piškotki s postrvjo na testeninah

Hitro poletno kosilo
5. avgust 2018 ob 08:54
Ljubljana - MMC RTV SLO

Potrebujemo: 200 g fileja postrvi, 320 g testenin trofie, 100 g češnjevca, 60 g črnih oliv brez koščic, 2 stroka česna, 0,5 dl olivnega olja, malo soli, malo popra, malo sveže bazilike, malo parmezana.

Testenine trofie v slanem kropu kuhamo približno šest minut. Paradižnik češnjevec narežemo na male kockice. Na vročem olju popečemo na male kocke narezano postrv in strt česen. Ko je meso dobro popečeno, ga poberemo iz ponve in odstavimo v posodico. Razkoščičene olive popražimo na maščobi in jim dodamo svež paradižnik in skuhane testenine.

Več receptov na:
www.dobrojutro.rtvslo.si

.
Vse dobro premešamo, dodamo natrgano baziliko in na grobo nariban parmezan. Testenine serviramo na krožnik in jih posujemo s popečenimi koščki postrvi.

Sa. J., recept Matjaža Cotiča (oddaja Dobro jutro)
Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Hrana in pijača
link
V pečici pečena buča z jelenovim filejem v ovoju bučnih semen
16. oktober 2018 ob 12:29 Sestavine (za bučo): ½ kg hokaido buče, timijan, sol in poper, olivno olje, maslo. Bučo razpolovimo, odstranimo semena in jo narežemo na krhlje, po želji jo lahko tudi olupimo in narežemo na krhlje.
Več novic ...
Kazalo