Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Borut Kampuš

Coming up Izluščeno, 14.7. - Ob svetovnem dnevu sladoleda

13.07.2023

Izumitelj, ki bi mu lahko pripisali zasluge za izdelavo sladoleda, ni znan. Res pa ja, da so hrano, podobno sladoledu, prvič zaužili na Kitajskem pred približno 2000 leti. Več zanimivosti pa tokrat v Izluščeno!

Coming up Na lepše 23.6. - Velenje

22.06.2023

Spoznali bomo kaj vse združuje destinacija Velenje, se odpravili na Velenjsko plažo, preverili ponudbo izletniškega turizma in spoznali park Visto ter se nagradili z novostmi, ki vas že pričakujejo. Vabljeni z nami Na lepše v Velenje vse tja do 13tih!

Coming up Akcija Naj kopališče 2023 - Terme Paradiso

16.06.2023

Akcija Naj kopališče je v polnem teku! Tokrat se javljamo iz Term Paradiso, ki se nahajajo v Dobovi! Jih še ne poznate? Prisluhnite ter ne pozabite na glasovanje na najkopalisce.si, ki je pravi naslov za sodelovanje! Terme Paradiso vabijo tudi letos!

Coming up Na lepše - Laško, 9.6.

08.06.2023

Tokrat smo se na lepše odpravili v Laško, natančneje v Thermano, Rimske terme, Aqua Romo ter na pivocvetni potep! Vabljeni k poslušanju in sodelovanju v bogati nagradni igri - vse tja do 13tih!

Coming up Izluščeno, 6.6. - MK in športne igre bolnikov po MK

05.06.2023

V četrtek 8.6., bodo v Ledni dvorani Maribor 2. športne igre bolnikov po možganski kapi. Ob tem je potrebno opozoriti na dejavnike tveganja ter pomen preventive. Borut se je pogovarjal s strokovnjakinjo, dr. Tadejo Hernja Rumpf, specialistko fiziatrije.

Coming up Izluščeno - Šourock 2023

01.06.2023

Vsi že dobro poznamo tradicionalni razpis za mlade in obetavne rockovske skupine - ŠOUROCK! Radio Si ga podpira in medijsko spremlja že veliko let in tudi letos bo ŠOUROCK ob 20 obletnici in s `ta pravimi koncerti! Razpis je odprt do 30.6.! Vabljeni.

Coming up Radio Si Exclusive - Olea D`Istria, 21.5.

21.05.2023

Spoznali boste Olea D`Istria, ekološko kmetijo za katero skrbi mlada prevzemnica Martina Veršnik. Pri Olea D`Istria stavijo na lokalno, okolju in človeku prijazno gospodarjenje. Kako od ideje do izpeljave? Prisluhnite in začnite svojo zgodbo tudi vi!

Coming up Oddaja Euranet Plus, 13.5.

13.05.2023

Tudi ta teden bomo preverili aktualnosti in novosti iz Evrope in Evropske unije ter podrobneje preverili, kako je odmeval nedavni dan Evrope. V prispevku Euranet Special pa tokrat o vnovičnem dvigu obrestne mere v evroobmočju. Vabljeni k poslušanju!

Euranet Plus Euranet Plus Special: Dvigovanje obrestne mere in evropske smernice za krepitev bank

12.05.2023

Evropska centralna banka je sedmič zapored zvišala osrednje obrestne mere za območje evra. Ob tem vodje evroskupine ugotovljajo, da je evropski bančni sistem odporen, a bo treba storiti še več.

Coming up Izluščeno, 1.5. - Ob prazniku dela

26.04.2023

Praznik dela vsako leto znova povezuje ponos, potrebo in borbo za pravice delavcev po vsem svetu. V Sloveniji je obeleževanje 1. maja kot praznika dela že dolgoletna tradicija. Predsednico ZSSS Lidijo Jerkič smo povprašali o aktualnostih. Več v Izluščeno!

Kaj imajo skupnega Krompir, spomin in zdrava pamet? Izluščeno, 5.4. - Krompir, spomin in zdrava pamet

05.04.2023

TV oddaja, rekord v pomnenju števila Pi in predstava o možganih ter Nik Škrlec! Kako združevati različne dejavnosti, kako pomembni so možgani in zakaj je tudi dolgčas pomemben in še kaj boste izvedeli v tokratnem Izluščeno. Z Nik-om se je pogovarjal Borut

Euranet Plus Euranet Plus Special/Green Deal: Ravnanje z nevarnimi odpadki po EU

31.03.2023

V času, ko si prizadevamo zmanjšati svoj odtis na zemlji, je ravnanje z odpadki bistvenega pomena. Gre za zagotavljanje pravega življenjskega cikla izdelka na način, da vse poteka gladko in da je njegov vpliv na okolje čim manjši.

Stran 2 od 9
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov