Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji irenastepan

Napovednik Botrstvo

08.11.2018

25 letni študent David Florjančič, ki piše magisterij iz fizike, je mladenič z izjemno misijo. Že vsa študijska leta namreč z inštrukcijami prostovoljno pomaga otrokom iz projekta Botrstvo.

Napovednik Evropa posebno

08.11.2018

Jeziki so supermoč, pravi naša današnja sogovornica v Evropi posebno. Jeziki pa so lahko tudi super služba, za katero ne potrebuješ niti pisarne, zgolj osebni računalnik.

Napovednik S koncertnih prizorišč

07.11.2018

»Zrejlo je žito« je bil naslov koncerta, na katerem so minulo soboto v veliki dvorani Kulturnega centra Lojze Bratuž v Gorici svojo novo zgoščenko predstavili člani Mešanega mladinskega pevskega ...

Napovednik Glasbeni abonma

07.11.2018

Glasbeni abonma posvečamo tokrat koprskemu Društvu prijateljev glasbe, ki prav danes prireja svoj 3. koncert 56. sezone ali bolje drugi letošnji abonmajski koncert iz cikla "Amabile z muzejem".

Napovednik Primorci po svetu

07.11.2018

Primorec Igor Markežič živi v mestu Guadalajara v Mehiki. Pred odhodom v tujino se je precej let ukvarjal z oljčnim oljem, tehnologijo "ekstrakcije" oljčnega olja pa je v Mehiki prenesel na avokado.

Napovednik Radio Koper svetuje

07.11.2018

Ko potrebe prestopijo meje normalnega, ko postanejo neobvladljive, nastopi obdobje zasvojenosti, ki mu je posameznik le stežka kos.

Napovednik Odprto za srečanja

06.11.2018

Ponovitev pogovora z osebnostma meseca oktobra, Vladimirjem Vremcem in Karlom Grgičem. Pogovor je pripravila Nataša Benčič.

Napovednik Eppur si muove

05.11.2018

Ameriški volilci bodo danes na vmesnih volitvah izbirali vseh 435 članov predstavniškega doma in tretjino od 100 senatorjev.

Napovednik V središču

05.11.2018

Iz nekdaj rudarske Idrije se bo v dopoldan pripeljal Dušan Moravec - nekdanji politični komisar kulturno umetniške združbe Hidrogliste, še pred tem basist pankerskega banda Kuzle, pisec kratke ...

Napovednik DiP

02.11.2018

V slovenski zborovski oz. pevski literaturi se pojavlja nekaj več kot sto pesmi, ki so videti in slišali ljudske, vendar je poznan vsaj eden od avtorjev.

Stran 19 od 118
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov