Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Polona Brajkovec

Nove note Take OFF: Komaj čakamo odprtje koncertne sezone

17.01.2021

Tudi mlada zasedba Take OFF je ena izmed tistih, ki jim je novi koronavirus v preteklem letu prekrižal številne načrte. Upajo, da jih bodo z zamikom lahko uresničili letos in izdali avtorski kratkometražni album, poleg tega pa se tudi vrnili na odre.

Skit TV Rebecca in Katarina: V slovenski šoli nas niso pravilno izobrazili o nadlegovanju

11.01.2021

Sestri Rebecca in Katarina sta junior ambasadorki Unicefa, ki sta se med drugim v času svojega ambasadorstva soočali z obtožbami sošolcev, da to počneta zgolj zaradi tega, ker si želita več pozornosti.

Skit TV Edvin: Heroin ti postane kot nekakšen topel objem

04.01.2021

Edvin priznava, da je objem heroina resnično težka stvar. Sam ga je videl kot neki topel objem, za katerega pa priznava, da bi "si ga moral dati na drugačen način". Za Skit je predstavil svojo zgodbo ujetosti v vrtinec odvisnosti od prepovedanih drog.

Skit TV Tina: Osamljen si lahko tudi takrat, ko si obkrožen s prijatelji

28.12.2020

Osamljen si lahko tudi takrat, ko imaš okrog sebe prijatelje, lahko imaš tudi občutek, da te ljudje ne razumejo. Svojo intimno izkušnjo z osamljenostjo je za Skit delila Tina, ki si je iz svoje stiske med drugim pomagala tudi z umetnostjo.

20 v 2020 Koncerti in prireditve: "Vse se je sesulo kot hišica iz kart"

27.12.2020

Ena prvih industrij, ki jih je izbruh novega koronavirusa udaril po žepu, je bila zagotovo koncertna – pa tudi dogodki v splošnem. Močno so jo čutili tudi slovenski glasbeniki in organizatorji prireditev, ki pravijo, da bo okrevanje po krizi zahtevno.

Skit TV Helena in Sanja: Študentske mame smo kot nekakšno pleme

21.12.2020

Helena in Sanja sta se v študentskih letih odločili za precej drugačno pot, kot smo je pri študentkah danes vajeni sicer. Ena bolj, druga manj načrtovano sta se podali na družinsko pot in že v času študija postali mami.

Nove note Babooni: Ljudje se preprosto ne odločajo za obisk koncertov skupin, ki jih ne poznajo

18.12.2020

Mlada zasedba Babooni je nase najbolj opozorila s popevko tedna na Valu 202, hkrati pa je bila avgusta njihova skladba ena najbolj iskanih v glasbenem SOS-u. Zasedba upa predvsem, da se bodo drugo leto razmere toliko mirile, da bodo lahko izdali EP.

Skit TV Maja: Slišala sem celo, da smo si poporodno depresijo izmislile moderne ženske

14.12.2020

Tokrat je svojo zgodbo za Skit delila Maja, ki se je po rojstvu tretjega otroka soočala s poporodno depresijo, za katero vzrok sicer ni natančno znan, po podatkih Nacionalnega inštituta za javno zdravje pa se najpogosteje pojavi 4 do 6 tednov po porodu.

Nove note Lusterdam: Danes je ustvarjanje videospotov prestiž

01.12.2020

Zasedbo Lusterdam, ki skupaj deluje zadnjih nekaj let, sestavljajo izkušeni filmarji, ki pa pravijo, da so zaradi tovrstne filmske podkovanosti nekateri vidiki ustvarjanja lahko tudi zahtevnejši, kot bi bili sicer.

Nove note Klon: Kot glasbeniki se nikoli ne bomo nehali iskati

10.11.2020

Glasbeniki, ki so se združili v zasedbo Klon, so na slovenskem glasbenem prizorišču prisotni že kar nekaj let in so delovali v različnih projektih, skupaj pa igrajo od leta 2018 in pravijo, da so zelo odprti in jih ni strah preizkušanja novih zvokov.

Skit TV Edi: Sem še marsikaj drugega kot zgolj transspolna oseba

07.12.2020

Transspolnost je krovni izraz za vse spolne identitete, ki temeljijo na neujemanju spolne identitete z ob rojstvu pripisanim spolom. Svojo zgodbo je za Skit delil Edi, ki je med drugim opisal tudi najslabšo reakcijo, ki jo je kadar koli prejel.

Nove note Flora & Paris: Za našo zasedbo novi koronavirus ni bil usoden

19.09.2020

Glasbena zasedba Flora & Paris je leta 2012 nastala pod taktirko nekaterih članov zasedbe Orlek, saj so si želeli ustvarjati še nekaj drugačnega. Po nekaj menjavah v zasedbi zdaj ustvarjajo z moškim vokalom in napovedujejo drugo studijsko ploščo.

Stran 1 od 8
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov