Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Polona Brajkovec

Nove note Infected: Studijskega prvenca nismo dovolj dobro izkoristili

20.09.2019

Mlada ptujska zasedba Infected je javnost prvič močneje opozorila nase z zmago na Špil Ligi, od takrat pa so izdali tudi prvenec z naslovom Kolaž, ki ga bodo predstavljali na prav posebni turneji.

Glasba Fed Horses: Prijateljstvo je prvi pogoj za dobro delovanje skupine

16.08.2019

Fed Horses so zasedba, ki je leta 2014 nase opozorila z angleškimi besedili in kratkometražno ploščo Sinner, letos pa se je predstavila na Emi s skladbo Ti ne poznaš konjev.

Ture avanture Luka Kovačič: Če ne greste na Triglav, ne boste nič manj Slovenec

11.07.2019

Tako pohodništvo kot tek v naravi sta v Sloveniji v precejšnjem porastu, skupaj z njima pa tudi najrazličnejši ekstremi, ki so dobro poznani tudi Luki Kovačiču, lastniku najhitrejšega vzpona na Triglav in enemu najboljših gorskih tekačev pri nas.

Nove note SlepaKura: Upor je nujno stanje zdravega duha

26.04.2019

Zasedba SlepaKura, ki je svoj studijski prvenec naslovila Odprta sezona lova na politike, je idejno pankerski sestav, svoja jasna stališča pa izraža v žanrsko pestrem glasbenem programu, pri čemer je ena izmed glavnih vizij družbena kritičnost.

Nove note 2B: Če ne uporabljaš družbenih medijev, si lahko doma v garaži

02.04.2019

Skupino 2B so leta 2009 prvi ustanovili trije bratje – Gašper, Primož in Jernej Mihelič, izdali so dva albuma, nato pa sta se konec leta 2018 dva brata odločila, da je prišel čas za drugačno pot.

Evrovizija Zala Kralj in Gašper Šantl po zmagi na Emi: Pred nama je en res ogromen izziv

17.02.2019

Zala Kralj in Gašper Šantl sta slovenskemu občinstvu prirasla k srcu s skladbo Valovi, ki je sprva zaživela na YouTubu, pozneje pa še na radijskih postajah, zdaj pa sta s pesmijo Sebi osvojila še Emo.

Nove note Ice on Fire: En album ne pomeni nič, naša zgodba je še mlada

11.02.2019

Novomeška skupina Ice on Fire je lani izdala svoj studijski prvenec z naslovom Dobro v slabem, poleg tega so si lani v življenjepis dodali še koncertiranje z znanimi slovenskimi zasedbami, med katerimi sta tudi Siddharta in Zablujena generacija.

Nove note Bordo: V slovenski glasbi je bistveno premalo družbenokritičnih besedil

25.01.2019

Tomaž Štular, ki se je po dvanajstih letih delovanja v zasedbi The Tide odločil za samostojno kariero, zdaj deluje pod imenom Bordo, v sklopu česar je predstavil tudi album Medzvezdje.

Ture avanture Cape Town: mesto nasprotij, čudovite narave in prijaznih ljudi

14.01.2019

Ko omeniš, da se na potovanje odpravljaš v Južnoafriško republiko, te začnejo gledati malenkost postrani. Ko dodaš, da si za destinacijo izbral Cape Town, pa se začnejo še vprašanja, ali si res želiš, da te oropajo, ustrelijo ali kaj drugega.

Nove note Urban Pulz: Naš cilj v glasbi je, da uživamo in naredimo nekaj, za čimer stojimo

10.01.2019

Urban Pulz je 4-članska zasedba, ki preigrava ritme alternativnega rocka, fantje pa zase pravijo, da to počnejo predvsem zaradi zabave in užitka v glasbi.

Nove note Haiku Garden: Kot pionirji shoegaza v Sloveniji se počutimo odgovorne za predstavitev žanra

21.12.2018

Skupina Haiku Garden, ki jo mnogi uvrščajo med pionirje oziroma edino slovensko zasedbo shoegaza, je pred kratkim izdala prvi studijski album z naslovom Where If Not Now, nase pa prvič resno opozorila že leta 2014.

Glasba Mando Diao: Da se vrneš boljši, moraš včasih prehoditi trnovo pot

24.11.2018

Zasedba Mando Diao, znana predvsem po uspešnicah, kot sta Dance With Somebody in Gloria, po festivalskem nastopu na Pivu in cvetju pred nekaj leti tokrat prihaja v Cvetličarno.

Stran 3 od 8
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov