Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Polona Brajkovec

Nove note Leonart: Novi album bomo izdali – tudi če igramo za pet poslušalcev

28.08.2020

Zasedba Leonart, ki jo sestavljajo štirje že precej izkušeni glasbeniki, je glasbene izkušnje najprej nabirala v drugih zasedbah, skupaj pa so do zdaj izdali en studijski album z naslovom Visoko v nebo, ki mu bodo kmalu dodali naslednjega.

Odkrivajmo Slovenijo Bela krajina – butična regija, ki z boni doživlja turistični razcvet

14.08.2020

Bela krajina je regija, ki velikokrat s številnih vidikov velja za pozabljeno – tako geografsko kot tudi turistično, v času koronakrize pa se je ravno njena odmaknjenost in butičnost izkazala za odlično kombinacijo.

Novi rekord SPP-ja Marjan Zupančič: Na nevarnih delih ni popravnega izpita. Na prvem mestu je varnost.

31.07.2020

Gorski tekač Marjan Zupančič je pred dnevi še tretjič dosegel rekord Slovenske planinske poti – tokrat je postavil mejnik 6 dni, 12 ur in 58 minut, na podvigu pa ga je spremljala močna logistična ekipa in sto gorskih tekačev.

Nove note Batista Cadillac: Najboljša glasba je neobremenjena glasba

31.07.2020

Zasedba Batista Cadillac je svojo glasbeno pot začela kot dvojec, zdaj pa se predstavlja v postavi kar osmih članov. V zadnjem času radijske postaji polni predvsem s skladbo Magnolije in upa, da se bo čim prej lahko vrnila tudi na koncerte.

Nove note Kokosy: Število ljudi na koncertih je venomer ena velika ruska ruleta

05.06.2020

Zasedba Kokosy, ki se je javnosti predstavila s prvencem pod naslovom Hude bejbe na dopustu, zase pravi, da se ne želi ukalupiti v zgolj en žanr glasbe, eden njihovih glavnih ciljev pa je, da s svojimi besedili odsevajo iskrenost in čustvenost.

Nove note El Kachon: Raje nič kot koncerti s striktnimi pravili

16.05.2020

Novomeška zasedba El Kachon kljub razmeram ni počivala in je v času pandemije izdala novi, že četrti studijski album, ki so ga naslovili Mi Nismo in s tem poskrbeli za popestritev glasbene scene, ki je zaradi trenutne situacije v precej težkem položaju.

Intervju Mi2 v pesmi svarijo "pred pozabo in ponavljanjem zgodovinskih napak in zablod"

27.04.2020

Zasedba Mi2 v času novega koronavirusa ne počiva. Oboževalcem je najprej postregla s pesmijo Kakor nekoč, ki so jo pospremili z videospotom, v katerem najdemo podobe iz 2. svetovne vojne, hkrati pa se intenzivno pripravlja tudi na pripravo novega albuma.

Nove note Buržuazija: Ko imaš dovolj avtorskih skladb, potrebuješ uspešnico

17.04.2020

Zasedba Buržuazija je pred kratkim izdala studijski album z naslovom LP, a je njegovo promocijo precej okrnila pandemija novega koronavirusa. Zasedba ob tem poudarja, da pa trenutnih razmer ne jemlje kot najslabši mogoč izid.

Glasba Hamo & Tribute 2 Love: Ker se glasbenikom mudi, je izdane ogromno povprečne glasbe

06.03.2020

Zasedba Hamo & Tribute 2 Love je že precej dobro usidrana na slovenski glasbeni sceni, v zadnjem času pa je najbolj zasedena z akustičnim predstavljanjem plošče 4K, ki so ga poimenovali Iz4kani.

Nove note Joker Out: Edino prav je, da smo razprodali Cvetličarno

15.02.2020

Joker Out so nase prvič opozorili na Špil ligi, nato nekaj časa o njih ni bilo kaj pretirano slišati, nato pa so predstavili skladbo Omamljeno telo, ki mu je sledila še Gola. Zdaj napovedujejo prvenec, ki ga bodo predstavili v razprodani Cvetličarni.

Nove note Lumberjack: Vsi klikajo in poslušajo, priti na koncert je pa druga zgodba

01.12.2019

Dolenjska zasedba Lumberjack se je širši slovenski javnosti predstavila na letošnjem izboru za Emo, sicer pa pravijo, da so znani predvsem po svojih koncertih in po tem, da za obiskovalce oziroma oboževalce pripravijo pravi žur.

Glasba Raiven: V klasični glasbi nekompetentni ljudje ne kritizirajo

01.10.2019

Pod umetniškim imenom Raiven se skriva 23-letnica, ki je nase opozorila s skladbo Jadra, se večkrat predstavila tudi na izboru za Emo, vmes pa ves čas uspešno jadrala tudi v vodah klasične glasbe.

Stran 2 od 8
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov