Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Expo 2020

"Ujemi me, če me moreš": Kako uspeti in se skriti v Dubaju?

"Če si kaj naredil narobe v svetu, te bodo tukaj skrili." Klišeja, ki se drži mesta s 3,49 milijona prebivalcev (ob tem ni prištet pretok turistov), se v teh dneh ni mogoče znebiti, če se sprehajate ob priljubljenih obalnih točkah.

37

Slovenski paviljon gostil skoraj milijon obiskovalcev

Po šestih mesecih je svoja vrata zaprla svetovna razstava Expo v Dubaju. Organizatorji so našteli skoraj 24 milijonov obiskovalcev, slovenski paviljon si je ogledalo skoraj milijon obiskovalcev. Dubaj štafetno palico predaja Osaki na Japonskem.

7

Zelena fasada sredi puščave ali kako je Slovenija pustila pečat na Expu 2020

Največja zelena fasada v Dubaju, ki jo prekriva 45.000 sadik, je postala v zadnjih šestih mesecih najbolj priljubljeno ozadje za sebke na Expu 2020. A ne le na družbenih omrežjih, slovenski paviljon je postal zgodba o uspehu na svetovni razstavi.

23

Več kot 700.000 obiskovalcev si je do zdaj ogledalo slovenski paviljon

Slovenski paviljon na svetovni razstavi Expo v Dubaju si je doslej ogledalo več kot 700.000 obiskovalcev. Expo svoja vrata zapira 31. marca.

3

Gremo na Expo

Več

Ostale novice

Expo obiskalo že več kot 18 milijonov obiskovalcev

Kljub pandemiji covida-19 so organizatorji Expa zelo zadovoljni z obiskom. Do zdaj si je svetovno razstavo ogledalo že več kot 18 milijonov obiskovalcev, v zadnjem tednu več kot 1,4 milijona. 

Pogačar v Dubaju promoviral slovenski turizem: Čudovita narava daleč naokoli

V slovenskem paviljonu na svetovni razstavi Expo v Dubaju so premierno predstavili promocijski film s kolesarjem Tadejem Pogačarjem, ki je nastal v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo in priznanim fotografom Cirilom Jazbecem.

8

Počivalšek na Expu 2020: Slovenija lahko pokaže, kako je postala zelena in pametna

Svetovna razstava Expo 2020 v Dubaju slavi slovenski nacionalni dan. Gospodarski minister Zdravko Počivalšek je državo predstavil kot kreativno in gospodarsko močno zeleno državo z visoko kakovostjo življenja.

33

Makrodestinacija sredozemska in kraška Slovenija v Dubaju stavi na petje, ples in igro

Prihodnji teden bo na svetovni razstavi Expo v Dubaju predstavitev sredozemske in kraške Slovenije. Kako bo slovenska odprava poskrbela za to, da bo ta makrodestinacija pustila vtis v mednarodnem prostoru?

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov