Sonja Gole je bila v podjetju zaposlena skoraj 44 let, na njegovem čelu pa skoraj 28 let. Kot so sporočili iz podjetja, je bila Sonja Gole z Adrio Mobil, danes enim vodilnih evropskih proizvajalcev vozil za prosti čas, povezana vso svojo profesionalno kariero, vodenje družbe pa je prevzela leta 1996. "Takrat je družba štela zgolj skromnih 186 zaposlenih, Sonja Gole pa je s svojo ekipo postavila nove temelje poslovne strategije in reorganizirala tako poslovni model kot prodajno mrežo po Evropi," so zapisali.

Ker konec februarja odhaja v pokoj, je nadzorni svet Adrie Mobil sprejel in potrdil sporazumni zaključek njenega trenutnega mandata kot generalne direktorice, ki ga je nastopila septembra 2022, za njenega naslednika pa potrdil Adlerja.

Gregor Adler, ki je po izobrazbi univerzitetni diplomirani ekonomist, ima dolgoletne izkušnje na različnih vodstvenih položajih v gospodarskih družbah. Prihaja iz skupine Sij - Slovenska industrija jekla, kjer je bil zaposlen od leta 2014 ter je kot direktor vodil različna podjetja doma in v tujini. Zadnje leto in pol je opravljal funkcijo direktorja družbe Sij Ravne Systems, ki je del predelovalne divizije skupine SIJ, so še navedli v sporočilu za javnost.