Igralec Michael Cera pozira po premieri filma Scott Pilgrim proti vsem. Foto: EPA
Igralec Michael Cera pozira po premieri filma Scott Pilgrim proti vsem. Foto: EPA

Netflix je v četrtek na YouTubu in drugih družbenih medijih objavil videoposnetek z napovednikom.

Cera bo dal glas protagonistu Pilgrimu, Mary Elizabeth Winstead pa bo Ramona Flowers. Drugi člani igralske zasedbe, ki se vračajo, sta igralka iz serije The Marvels Brie Larson kot Envy Adams in zvezdnik serije Stotnik Amerika Chris Evans kot Lucas Lee, poroča Reuters.

Igralka iz serije Beli lotos Aubrey Plaza in Anna Kendrick, najbolj znana po vlogi v filmu Prava nota, se bosta glasovno prav tako vrnili v svoje vloge.

Scott Pilgrim "temelji na grafičnih romanih kanadskega striparja Bryana Leeja O'Malleyja. Ustvaril je svet, ki je delno strip, delno kung fu, delno anime in delno manga. Sledijo Pilgrimu, ki je v svojih dvajsetih in živi v Torontu. Pilgrim s prijatelji igra bas kitaro v garažnem bendu. V njegovem svetu je vse precej monotono, dokler se ne zaljubi v Američanko, vendar se mora boriti in premagati njenih sedem zlobnih bivših, da bi končno lahko hodil z njo.

"Film se dogaja v svetu prvih stanovanj, slabih bendov, kavarn in podobnega, kar je značilno za prve korake v samostojnosti. Opisuje prve ljubezni, hrupno glasbo in razbohotena čustva," opisujejo v Koloseju.