Danny DeVito se je rodil leta 1944 v New Jerseyju. Foto: EPA
Danny DeVito se je rodil leta 1944 v New Jerseyju. Foto: EPA

Serija se bo osredotočala na življenje Satanove hčerke, ki poskuša živeti običajno življenje v Delawaru, medtem ko jo obkrožajo demonske sile.

Po poročanju FX-a bo v polurni komediji poleg njiju nastopila še komičarka in igralka Aubrey Plaza, v vlogi Satanovega nekdanjega dekleta in mame protagonistke v izvedbi Lucy DeVito. To je bilo lani, denimo, mogoče videti v filmu Jumanji: Naslednja stopnja.

Lucy DeVito se je rodila leta 1983. Foto: EPA
Lucy DeVito se je rodila leta 1983. Foto: EPA

Deadline piše, da naj bi se produkcija nadaljevanke, ki prihaja iz DeVitove produkcijske hiše Jersey Films 2nd Avenue in še iz ShadowMachine in FX Productions, predvidoma začela prihodnji teden.

Hrepeni po lastništvu nad hčerino dušo
V sinopsisu je zapisano, da se serija začenja trinajst let po tem, ko sta hčerka in mama zapustili Antikrista. V Delawaru poskušata živeti običajno, a ju nenehno zasledujejo ​​pošastne sile, vključno s Satanom, ki hrepeni po lastništvu nad hčerino dušo.

Serijo ustvarjajo Darcy Fowler, Seth Kirschner in Kieran Valla, Steve Levy pa bo producent.

Animirane serije nastajajo kljub pandemiji
Čeprav je večina filmskih in televizijskih produkcij na čakanju zaradi epidemije novega koronavirusa, delo pri nekaterih animiranih projektih poteka kot običajno. Obstajajo tudi izjeme med igranimi serijami, tako je v tednih pandemije nastala posebna epizoda CBS-ove serije Parki in rekreacija, ki so jo objavili v četrtek.

Ameriški igralec in režiser Danny DeVito je sicer najbolj znan po seriji Taksi, v zadnjih letih tudi po seriji V Philadelphii je zmeraj sončno. Zaigral je v številnih filmih, kot so Let nad kukavičjim gnezdom, Matilda, Romanca v Rimu.