Foto:
Foto:
Tudi Snoop Dogg bo posodil svoj glas.

Brez skrbi, Snoop in že pregovorno slaba igralka Madonna bosta tokrat le posodila svoja glasova za nov animirani film. Kot kraljici popa pritiče, bo Madonna v novi računalniško animirani risanki Arthur and the Minimoys življenje vdihnila liku princese, Snoop Dogg pa bo "junak" Max.



Dokumentarec iz zakulisja
Madonna pa ima poleg risanke trenutno opravka s kar nekaj projekti. Jonas Akerlund je zanjo posnel dokumentarec iz zakulisja lanske neverjetno uspešne turneje Reinvention, ki bo, če bo šlo vse po sreči, premiero doživel na letošnjem filmskem festivalu v Cannesu.

Pevka obenem s polno paro snema nov album, ki je bojda precej rockersko obarvan. Na glasbenico, ki zadnja leta živi v Angliji, so močen vtis naredili tako kič rockerji The Darkness kot tudi resnejši Franz Ferdinand. Eno skladbo za novi album naj bi napisala celo švedska dvojica Bloodshy in Avant, ki sta poskrbela že za singel Toxic Britney Spears.

Snoop Dogg, ki očitno noče zaostajati, je za 22. marec napovedal ponovni izid DVD-ja The Puff Puff Pass Tour, ki dokumentira njegovo turnejo z Natom Doggom and Warrenom G iz leta 2001.