Čas je pokazal, da Neisha na slovenski glasbeni sceni ni le muha enodnevnica. Foto: www.neisha.org/Sandi Remec
Čas je pokazal, da Neisha na slovenski glasbeni sceni ni le muha enodnevnica. Foto: www.neisha.org/Sandi Remec
Vlado Kreslin

Le kaj se skriva, Slab dan, Čarobni potep … 'začetni venček' Neishinih pesmi iz njenega prvenca z istoimenskim naslovom, ki sta mu sledili interpretaciji pesmi skupine The Police in Jimija Hendrixa. Da Njen trenutek prihaja, je napovedal Vlado Kreslin kot gost večera in da presenečenj še ne bi bilo konec, sta premierno odpela tudi njuno prvo skupno balado.

Slutnja prihodnosti
Po 'slovesu' je na oder prišel nov gost – Bojan Cvetrežnik z godalnim kvartetom. Sledila je predstavitev nekaterih novih pesmi (za zdaj le v angleški različici), ki jih bo Neisha, sodeč po pozitivnem odzivu publike, lahko umestila na novi album, in proti koncu koncerta balada, ki so jo poslušalci vzeli za svojo – Malo tu, malo tam.

Nežna smrt kot dodatek
Bučen aplavz kar ni prenehal, zato je bila glasbenica primorana še trikrat stopiti na oder. Kot je dejala v šali, ji je zmanjkalo skladb iz pripravljenega repertoarja, zato je s spremljevalno skupino izvedla kar priredbe lastnih in tujih skladb (When Doves Cry, Killin' Me Softly, Straight to the Moon).

Ker se vse dobro enkrat konča, je bilo tako tudi z dvournim nastopanjem simpatične Neishe, ki ji zaradi odličnih vokalnih sposobnosti in celotnega nastopa oprostimo občasne spodrsljaje pri komuniciranju s publiko.

S. Š.