Ob vplačilu športne stave iz bonus ponudbe lahko pridobite višji dobitek. Bonus ponudbo, ki zajema tudi vse tekme razburljivega državnega prvenstva, preverite na https://www.e-stave.com/Stave/Slovenskisport.aspx. Najpomembnejše sporočilo pa se skriva v dejstvu, da z vsakim vplačilom v igre Športne loterije prispevate za slovenski šport.

Pred zimskim odmorom ostaja odprto vprašanje jesenskega prvaka: Olimpijo in Maribor na vrhu lestvice ločujeta le dve točki. Obeta se razburljiv zaključek prvega dela državnega prvenstva, še bolj zanimivo pa bo nadaljevanje. Prva liga se na zelenice in v ponudbo Športne loterije vrne februarja.

Kam gre vaš evro?

Ko vplačate športno stavo ali kupite srečko Športne loterije, prispevate za slovenski šport. Prirejanje iger na srečo je v Republiki Sloveniji dejavnost posebnega družbenega pomena. Pri Športni loteriji imajo za vse igre, ki jih prirejajo, podeljene koncesije države. Koncesijske dajatve v celoti pripadejo Fundaciji za šport in Fundaciji za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij. V skladu s poslanstvom družbe pa je Športna loterija skozi pokroviteljstva največjih nacionalnih panožnih športnih zvez začela graditi partnerstvo s slovenskim športom. Na korporativni spletni strani Športne loterije lahko z zanimivo animacijo evrskega kovanca preverite, kam gre denar, ki ga namenite njihovemu produktu.

Velik izziv družbene odgovornosti prireditelja iger na srečo predstavlja odgovorno prirejanje iger na srečo. Odgovornost Športne loterije se kaže na vseh področjih poslovanja – od razvoja igre, oglaševanja, prodaje in sodelovanja z interesnimi skupinami. V skladu s tem so zaradi kakovosti poslovanja pridobili certifikata odgovornega prirejanja iger na srečo pri World Lottery Association (WLA) in European State Lottery and Toto Association (EL).