Zato je Športna loterija postala ponosni partner največjih slovenskih nacionalnih panožnih športnih zvez, saj z njimi deli vrednote in poslanstvo podpore slovenskemu športu.

Na prvi pogled najbolj očitna je vključenost Športne loterije v slovenski nogomet. Kot tradicionalni partnerji Nogometne zveze Slovenije so aktivno podprli še ligaško tekmovanje, in sicer prvo in drugo slovensko nogometno ligo.

Tako Nogometna zveza Slovenije kot prvoligaško tekmovanje se bližata hvale vredni okrogli obletnici svojega delovanja. Nogometna zveza Slovenije že od leta 1920 bdi nad slovenskim nogometom in skrbi za njegov razvoj. Slovenski klubi pa so krstno sezono državnega prvenstva pričeli avgusta 1991, ko se je za prvi naslov državnih prvakov borilo neobičajno veliko število klubov – 21.

Foto: M24.SI | M24 PHOTO AGENCY
Foto: M24.SI | M24 PHOTO AGENCY

Bonus ponudba Športne loterije

Stavna ponudba Športne loterije je raznovrstna in celovita, v njej pa je poseben poudarek namenjen slovenskemu športu.

Športni dogodki, na katerih nastopajo slovenski športniki in klubi, so zajeti v posebno bonus ponudbo, ki igralcem omogoča višje kvote. Bonus ponudba je torej seznam takšnih dogodkov, s katerimi si lahko ob vplačilu športne stave pridobite višji dobitek. Vanjo so vključene tudi vse tekme državnega nogometnega prvenstva, ki je vselej razburljivo! Preverite bonus ponudbo na: https://www.e-stave.com/stave/bonusponudba.aspx.

Kam gre vaš evro?

Ko vplačate športno stavo ali kupite srečko Športne loterije, prispevate za slovenski šport. Prirejanje iger na srečo je v Republiki Sloveniji dejavnost posebnega družbenega pomena. Pri Športni loteriji imajo za vse igre, ki jih prirejajo, podeljene koncesije države. Koncesijske dajatve v celoti pripadejo Fundaciji za šport in Fundaciji za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij. V skladu s poslanstvom družbe pa je Športna loterija skozi pokroviteljstva največjih nacionalnih panožnih športnih zvez začela graditi partnerstvo s slovenskim športom. Na korporativni spletni strani Športne loterije lahko z zanimivo animacijo evrskega kovanca preverite, kam gre denar, ki ga namenite njihovemu produktu.

Velik izziv družbene odgovornosti prireditelja iger na srečo predstavlja odgovorno prirejanje iger na srečo. Odgovornost Športne loterije se kaže na vseh področjih poslovanja – od razvoja igre, oglaševanja, prodaje in sodelovanja z interesnimi skupinami. V skladu s tem so zaradi kakovosti poslovanja pridobili certifikata odgovornega prirejanja iger na srečo pri World Lottery Association (WLA) in European State Lottery and Toto Association (EL).