Ivan Vogrin dolguje že več kot dva milijona. Foto: BoBo
Ivan Vogrin dolguje že več kot dva milijona. Foto: BoBo
Vogrina deložirali

"Trenutno nimamo v stranki nobenega mnenja in kar vemo, vidimo iz medijev. To so njegove poslovne zadeve in konec meseca se bomo usedli in bo moral pojasniti, kaj in kako. Potem pa se bo svet stranke odločil. V tem trenutku pa ne bomo nič komentirali kaj se dogaja, ker ne vemo," je za MMC dejala predstavnica stranke za odnose z javnostmi.

Po poročanju POP TV-ja naj bi Vogrin tonil v dolgovih, saj naj bi si jih nabral že za 200.000 evrov, bankam pa dolguje še dodatna dva milijona. V koprski Vedi invest ga recimo že od septembra ne morejo več priklicati in ker neredno plačuje svoje dolgove že od leta 2010, so mu v podjetju naročili, naj do 7. marca izprazni poslovne prostore. Ker tega ni storil, so ga prisilno izselili.

Včeraj so tako pobrali eksponate, dokumentacijo in pisarniško opremo, na okno poslovnih prostorov pa so nalepili list z napisom "Zaprto zaradi goljufije poslanca Ivana Vogrina". Zaradi neplačila je ogrožena tudi prihodnost Vede invest, je povedala predstavnica podjetja Marjetka Štilec.

Vogrina deložirali