Multiinstrumentalistka britansko-afriških korenin Nandi Bushell ima pri svojih rosnih 12 letih za seboj že sodelovanja z velikimi glasbenimi imeni, med drugim je kot bobnarka koncertirala s skupino Foo Fighters. Kot je zapisala, je pesem, ki jo je v petek objavila na spletnih platformah, ustvarila, da bi z njo razveselila očeta.

V videu skladbe The Shadows je prikazana dekličina pot, od igranja glasbil v njenem nekdanjem južnoafriškem domu v otroštvu do igranja kitare in bobnov z očetom, uvod in zaključek pa sta klavirsko obarvana.

Skladba pomagala očetu, ta upa, da bo tudi drugim

"Pesem govori o očetovem spopadanju z depresijo, ko se je njegova avtoimunska bolezen slabšala. Naša družina je šla skozi veliko preizkušnjo, vsi smo zelo trpeli," je povedala v videu, ki ga je na Twitterju objavila nekaj dni pred izdajo pesmi.

Skladba je po njenih besedah pozitivna, saj opisuje pot iz teme oziroma senc – ta je zaobjet v naslovu pesmi – v svetlobo, je povedala. Dekličin oče je dejal, da mu je Nandijina pesem resnično pomagala, zato upa, da bo imela enak učinek tudi na druge ljudi, poroča STA.