Gliha je na začetku kariere sicer iz Ljubljane odšel v Simer Šampion, kjer je do konca opravil mladinsko šolo in se tudi prvič srečal s članskim nogometom. V Sloveniji je igral še za Veržej, Krko, Ankaran in Triglav. V tujini se je prvič preizkusil leta 2017 pri italijanskem Avellinu, naslednjič pa dve leti pozneje, ko je odšel v Belgijo k Sint-Truidenseju. Nazadnje je igral v Ukrajini za Rukh Lvov.

"Zelo sem vesel, da sem postal član Olimpije. Nove soigralce sem že spoznal in lahko rečem, da so me lepo sprejeli. Želim si, da bi s svojimi predstavami pomagal ekipi pri doseganju zastavljenih ciljev. Dal bom vse od sebe tako na treningih kot na tekmah. Začetek nove sezone je že zelo blizu in komaj čakam, da se začne," je povedal Gliha.

Kačinari šesta okrepitev Tabora

Tabor iz Sežane je sporočil, da je pripeljal še šesto poletno okrepitev. Iz Gorice je k Taboru prestopil 19-letni vezist Aaron Kačinari. Kačinari je v prejšnji prvoligaški sezoni odigral enajst tekem. Pred prihodom v Gorico je branil barve Ankarana in ptujske Drave. Že pred tem so se pri Taboru okrepili z Robertom Čakšem, Adrianom Zeljkovićem, Tomom Kljunom, Filipom Kosijem in Blažem Urhom.