Predsednik Miha Butara je zelo zadovoljen z zadnjimi okrepitvami. Simšič in M. Čepon sta doživela zelo težko sezono v Zagrebu, a izkušnje iz Lige Ebel so neprecenljive.
Predsednik Miha Butara je zelo zadovoljen z zadnjimi okrepitvami. Simšič in M. Čepon sta doživela zelo težko sezono v Zagrebu, a izkušnje iz Lige Ebel so neprecenljive.

Iz ljubljanskega kluba so sporočili, da bosta prve treninge opravila v nedeljo po končani reprezentančni akciji na Bledu.

Čepon je v Ljubljani nazadnje igral v sezoni 2016/17, zadnji dve je preživel v Zagrebu, kjer pa je nekoč uspešna zgodba Medveščaka finančno propada. Vrnitev v Ljubljano tako ni posebno presenečenje.

"Vesel sem, da se vračam v Tivoli, kjer se je moja športna pot začela, in s ponosom bom spet oblekel zeleni dres. Ekipa je mlada, igrajo dober hokej in prepričan sem, da se bomo s fanti hitro ujeli," je ob sklenitvi sodelovanja s SŽ-jem Olimpijo dejal 21-letni igralec.

Tudi Simšič je zadovoljen s selitvijo v Ljubljano: "Zadovoljen sem, da sem dobil priložnost za vrnitev v Ljubljano. Rad bi pomagal Olimpiji na njeni zmagoviti poti, ekipo seveda spremljam skozi celotno sezono. Z večino fantov se že poznamo in verjamem, da bomo dobra ekipa."

Butara: Ostajamo zvesti naši usmeritvi - ekipa le s Slovenci
"Ostajamo zvesti naši usmeritvi – ekipi sestavljeni zgolj s slovenskimi igralci, ki jim želimo omogočiti nadaljnji hokejski razvoj. Še toliko bolj nas veseli, da v naši sredini pozdravljamo dva reprezentanta in perspektivna igralca. Verjamem, da bo ekipa s tem še močnejša in da bodo gledalci na tribunah, ki so vedno bolj polne, še bolj zadovoljni s hokejskimi predstavami," je bil zadovoljen predsednik Miha Butara.

Naslednji torek derbi v Podmežakli
To je že tretja okrepitev ljubljanske ekipe v zadnjih dneh, konec januarja so se v Tivoliju dogovorili za sodelovanje z izkušenim reprezentantom, branilcem Luko Vidmarjem. Olimpija je na lestvici Alpske lige na sijajnem drugem mestu, do konca rednega dela pa je le še sedem krogov. Naslednji torek je na sporedu derbi v Podmežakli, kjer bodo Jeseničani skušali prvič v tej sezoni premagati zmaje.