Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Kolesarstvo - Arhiv

Tratnik sezono začel z devetim mestom; Thomas ne bo nastopil na Giru

Jan Tratnik, novinec v ekipi Bahrain-Merida, je v svojem prvem nastopu v letu 2019 zasedel 9. mesto na 10,2-kilometrskem kronometru v Orihueli na etapni dirki Volta a la Comunitat Valenciana.

Nov dopinški primer v slovenskem kolesarstvu, in to rekorden

Slovenska protidopinška organizacija je objavila primer kršitve protidopinških pravil primorskega kolesarja Kristjana Kumarja. Ker je to njegova druga kršitev, ga je doletela izločitev iz športa za obdobje osmih let.

Viviani zmagal v Geelongu; Polanc 21.

Italijanski kolesar Elia Viviani je bil najboljši na enodnevni dirki svetovne serije Cadel Evans Great Ocean Road Race. Po 164 kilometrih je v Geelongu ugnal domačina Caleba Ewana in Južnoafričana Daryla Impeyja.

Pogačar in Polanc Dirko po Avstraliji končala med najboljšimi 15

Južnoafriški kolesar Daryl Impey je kot prvi ubranil skupno zmago na Dirki po Avstraliji. Debitant med svetovno elito Tadej Pogačar je Tour Down Under sklenil na 13. mestu, moštveni kolega Jan Polanc pa na skupnem 15. mestu.

Impeyju četrta etapa, Polanc in Pogačar v času zmagovalca

Južnoafriški kolesar Daryl Impey je zmagovalec 4. etape na Dirki po Avstraliji. Impey je v ciljnem sprintu 20 kolesarjev, med njimi sta bila tudi Slovenca Tadej Pogačar in Jan Polanc, ukanil Novozelandca Patricka Bevina, sicer skupno vodilnega.

Polanc in Pogačar v tretji etapi med osmerico

Slovaški kolesarski zvezdnik Peter Sagan je bil najboljši v tretji etapi Dirke po Avstraliji, ki se je končala s šprintom večje skupine. Izkazala sta se oba Slovenca. Jan Polanc je bil šesti, Tadej Pogačar pa osmi.

Bevin z zmago prevzel vodstvo po Avstraliji

Patrick Bevin (CCC Team) je zmagovalec druge etape kolesarske Dirke po Avstraliji, s katero je prevzel tudi vodstvo v skupnem seštevku dirke Tour Down Under.

Tadej Pogačar ob krstu med kolesarsko elito v času zmagovalca Vivianija

Italijanski kolesar Elia Viviani je zmagovalec uvodne etape dirke po Avstraliji, prve na koledarju svetovne serije v letu 2019. Debitant med kolesarsko elito Tadej Pogačar je bil na krstnem nastopu 19., moštveni kolega Jan Polanc pa 21.

Brajkovič o pritiskih in napadih še noče govoriti

Jani Brajkovič je za TV Slovenija pojasnil ozadje dopinške afere: "Dejstvo je, da sem vzel nadomestek obroka, ki je vseboval, sodeč po deklaraciji, beljakovine in ogljikove hidrate. Nič drugega."

Brajkovič pozitiven na dopinškem testu

Eden najboljših slovenskih kolesarjev Jani Brajkovič je na svojem blogu objavil, da je bil aprila lani pozitiven na Dirki po Hrvaški. Mednarodna kolesarska zveza ga je kaznovala z 10-mesečno prepovedjo tekmovanja.

"Tam spodaj" štart kolesarske sezone, v kateri imajo Slovenci smele načrte

Pred najboljšimi cestnimi kolesarji na svetu je v letu 2019 kar 38 dirk najvišje ravni. V karavani 18 najboljših moštev je tudi enajst Slovencev, med katerimi izstopa Primož Roglič, ki gre z najvišjimi cilji na majsko Dirko po Italiji.

Froome ne bo branil zmage na Giru, lovil bo peto rumeno majico na Touru

Ekipa Sky, ki bo letos zadnjič nastopala s tem pokroviteljem, je predstavila načrte za novo sezono. Chris Froome in Geraint Thomas bosta vse moči usmerila na julijsko Dirko po Franciji. Egan Bernal bo prvič v vlogi kapetana na Dirki po Italiji.

Roglič bo na Giru napadel zmago: Trasa bi mi morala ustrezati

Dolgo se je špekuliralo, kaj bo v novi sezoni prioriteta Primoža Rogliča. Ugibanje je končala njegova ekipa in sporočila, da bo Rogla napadal zmago na kolesarski Dirki po Italiji.

Dirka po Španiji se bo leta 2020 začela - na Nizozemskem

Kolesarska Dirka po Španiji bo v letu 2020 spet imela mednarodni pridih.

Sky se bo iz kolesarstva poslovil konec leta 2019

Sky se je odločil, da bo v vrhunskem kolesarstvu sodeloval le še v letu 2019, nato bo ekipa sodelovala z drugim sponzorjem.

Jani Brajkovič za naslednjo sezono nima kluba

Jani Brajkovič zapušča Adrio Mobil, kakšna bo njegova prihodnost, pa še ni znano. Ali se že spogleduje s koncem kariere?

Novi izziv Polone Batagelj: doktorat iz prava

Devetkratna zaporedna državna prvakinja v kolesarstvu Polona Batagelj je končala kariero: " Dosegla sem, kar sem želela. Kolesarstvu sem dala, kar sem lahko. " 29-letna Batageljeva, članica edine ...

Kump in Per se vračata v staro gnezdo

V Adrio Mobil se vračata dva kolesarja, ki sta s klubom zrasla in dosegla lepe rezultate - Marko Kump in David Per.

Velodrom čaka le še na sibirski bor

Ves čas slavnostne akademije v čast našemu najboljšemu športniku doslej sem razmišljal, kaj bi si prav Leon Štukelj, ki je bil ves čas predan svojim načelom, mislil ob vsem pompu, ki ga praviloma ni ...

Bodo profesionalni kolesarji našli čas za dirke v ciklokrosu?

V soboto se bo v Ilirski Bistrici začela sezona v ciklokrosu 2018/19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...