Pipan je s svojimi fanti uspešno preskočil prvo oviro. Foto: RTV SLO
Pipan je s svojimi fanti uspešno preskočil prvo oviro. Foto: RTV SLO

"Videli ste, kako so imeli moji igralci zavezane noge in roke v napadu. Zadovoljen sem z obrambo, saj smo izpolnili vse naloge, ki smo si jih zadali, v napadu pa nam bo slej kot prej moralo steči. Nobene evforije ni v ekipi, z obema nogama smo čvrsto na tleh, saj nas že v soboto čaka nova tekma. Zanesljivo bo lažja, upam, da bomo uspešnejši v napadu in da se bomo znova veselili," je še povedal Pipan.

Jaka Lakovič: "Prva tekma je s psihološkega vidika vedno najtežja. A zmagi ni treba gledati v zobe ne glede na našo igro. V napadu še nismo bili tisti pravi, vem, da smo zmožni več, in upam, da bomo to dokazali proti Grčiji."

Mensur Bajramović: "Kot smo napovedali, se bomo na vsaki tekmi borili za zmago. Moja ekipa ima prednosti in slabosti, žal pa proti kakovostni zasedbi Slovenije nismo uspeli zmanjšati teh slabosti. Zmaga Slovenije je zaslužena, saj v odločilnih trenutkih nismo znali igrati v obrambi pa tudi skok je bil tedaj močno na strani naših nasprotnikov.

Jasmin Hukić: "Čestitam Sloveniji za zmago. Nadzorovali smo tekmo skoraj 35 minut, žal pa je bila Slovenija v ključnih trenutkih boljša. Jutri je že nova tekma in upam, da bomo zamujeno nadoknadili."