Goran Dragić bo pomemben del slovenske reprezentance. Foto: BoBo
Goran Dragić bo pomemben del slovenske reprezentance. Foto: BoBo
Dragić in Dončić kramljala na vlaku do Celja

Ekipa se je na prizorišče odpravila z vlakom. "Končno sem se priključil fantom. Komaj sem čakal. Oni so že malo utečeni, jaz se še moram malo, ampak mislim, da pri tem ne bo težav. Upam, da bomo dobro trenirali in da se bomo čim bolje pripravili na evropsko prvenstvo," je razkril starejši od bratov Dragić.

Član Miamija se je dotaknil tudi prihoda Luke Dončića in Anthonyja Randolpha: "Zdaj imamo igralce, ki nam lahko več pomagajo. Treba se bo dobro pripraviti, ustvariti pravo kemijo, da se bomo dobro razumeli na igrišču, potem bo vse lažje. Imata pa oba, tako Luka kot Randolph, nesporno kakovost, oba igrata za Real Madrid, največji klub v Evropi. Pozdravljam to, da sta prišla v izbrano vrsto."

Nekateri poznavalci menijo, da bi Slovenija lahko mešala štrene v boju za medalje. "Mislim, da je še prezgodaj govoriti o tem, ampak vse je mogoče. Najprej bo treba priti iz skupinskega dela, potem pa je vse mogoče. V preteklosti se nam ni uskladilo, saj smo vedno v četrtfinalu naleteli na ekipo, ki je nato igrala v finalu, tako da bomo videli. Toda premagati moraš tudi najboljše ekipe, če hočeš biti v vrhu. Mislim, da imamo možnosti in dobro okostje ekipe," je še dodal kapetan.

Slovenija bo v petek v Mariboru igrala z Madžarsko, v nedeljo pa s Češko.

Dragić in Dončić kramljala na vlaku do Celja